Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Widzę google znów poszło w ruch

@Towarzysz_Moskvin: nie mierz innych swoją miarą xDD z głowy walę przykłady, jak pisałem to jest wiedzą elementarna, o ile cokolwiek człowiek interesuje się własną kulturą, a nie dniami płacze w internecie, że nie urodził się gdzie indziej. Jakbym zaczął używać Google, to pisać mógłbym pracę naukowe na ten temat, jak Ty to robisz tutaj widzę. Czasu na Ciebie marnować nie mam ochoty, bo mam
  • Odpowiedz
@Mukkadun: O to, to. Doskonałe podsumowanie zakompleksionej mentalności pato-patrioty bez podstawowej wiedzy o otaczającej go rzeczywistości. Kilka słów prawdy i ło jezu Polske szkalujo! Ojkofobia!

Jak dyskusja wymaga więcej jak wrzucenie pierwszego wyniku z google i uzasadnienie swojego wyboru to mamy obraze i focha. Nie będę przecież czytał rzeczy od których dostaje dysonansu poznawczego.

Pomijając fak że jedyne na co cie stać w dyskusji to zatykane uszu i udawanie że
  • Odpowiedz
kariery naukowej to ty nie zrobisz.

Magister pozdrawia, ale że pracujący, to na Ciebie czasu więcej poświęcać nie mogę.

@Towarzysz_Moskvin: xDDDDD z Tobą dyskusja jest jak z płaskoziemcą. Dosłownie tak się czuję, czytając Twoje komentarze. Od początku, bo znowu się pogubiłeś. Wyżej poruszono temat, że Słowianie (patrz mapę poniżej i nie, nie wygooglowałem, z duckduckgowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) czyli mniej więcej ten obszar Europy, wiadomo przez wieki zachodziły zmiany
Mukkadun - > kariery naukowej to ty nie zrobisz.

Magister pozdrawia, ale że pracuj...

źródło: comment_1635152094DuHsDheXy6J6PhzzH2qxYT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mukkadun: Uuuuu uszanowanko panie MAGISTER czapki z głów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przejrzyjmy twój warsztat:

Wyżej poruszono temat, że Słowianie (patrz mapę poniżej i nie, nie wygooglowałem, z duckduckgowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) czyli mniej więcej
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin: Ja jestem jedynie pod wrażeniem, jak dużo czasu potrafisz zmarnować na prowadzenie dyskusji z samym sobą. Czuję jedną wielką powtórkę, maglowanie tych samych pytań i wymaganie poruszania tych samych kwestii, mimo że ja podkreśliłem, że już dawno zjechałeś ze skarpy, zamiast podążać głównym wątkiem. Miałem poodpisywać, ale w zasadzie to skasowałem kilka zdań, bo ta rozmowa mnie po prostu znudziła. Nudzą mnie dziury i naciąganie kwestii pod twojszą rację,
  • Odpowiedz
@Mukkadun: Taka moja guilty pleasure. Wygłaszam sobie jakąś teze na portalu który z założenia do tego służy, argumentuje ją i patrze jak ludzie którzy się z nią nie zgadzają wdają się w polemike. Czasem trafi się ktoś inteligenty z którym można wymienić poglądy a czasem jest to frustrat który potrafi napisać kilkanaście postów o tym jaki OP zły i wije się jak piskorz bez jakiegokolwiek merytorycznego argumentu. Taki urok internetu. ¯\
  • Odpowiedz