Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cywilizacje tworzy się cały czas. Zachód zaczął, ale wschód dołączył już wieki temu, więc co Ty p--------z xD

@Mukkadun: Ja jedynie skonfronowalem logikę typa powyżej z faktem że jest slowianinem. Gadanie o jakiejś odrębności czarnoskórych czy azjatow, gdy od setek lat ludzie się ze sobą mieszają, jest zwykłą bzdurą.

Zabawne gdy przychodzi do czarnych, to większość rasistów nie ma problemu, aby głosić śmiałe teorie o odrębności biologicznej, ale gdy dojdziemy
  • Odpowiedz
@octogen: Już nie będę masakrował twojej znajomosci pojęć rasy i gatunku bo ktoś pewnie zrobił to za mnie. No ale skoro clou stanowi ewolucja, cywilizacja a nie prehistoria to twój wątek o Żydach kiepsko wypada w kontekście tej wypowiedzi którą wstawił OP bo dzisiaj jako cywilizacja maja się całkiem dobrze, lepiej niż ty p*laku XD

Jeszce to promowanie monarchii które od zawsze w swojej „wyższości” były niebezpiecznie blisko lub po
  • Odpowiedz
@Mukkadun: Fikolkiem jest podpinanie się pod "cywilizacje białego człowieka" czyli starożytną grekę, Rzym, cywilizacje zachodu, gdzie faktyczna cywilizacja była gdzieś na wyspach, we Francji czy w krajach germańskich. Slowanianie to im co najwyżej zboże sprzedawali, a nie kulturę i technologie.

Można mówić o grupach etnicznych, tak jak wspomniałeś, ale p--------o o jakiejś cywilizacji białych ludzi i odwoływanie się do tego w XXI wieku, aby móc się wywyższać nad czarnoskórym z
  • Odpowiedz
Mam zaobserwowane kilkadziesiąt filmów na YouTube które stanowią badanie socjologiczne nt upodobań większości samic człowieka białej rasy,

@octogen: Youtubowy risercz XD Ziemkiewicz, to Ty?
  • Odpowiedz
@Mukkadun: Nie wiem czy wiesz przyjacielu ale słowian za podludzi od przezucania gnoju uważała nawet ich własna rządząca elita wymyślając sobie swój własny mit o pochodzeniu od Sarmatów a ty ich z Grecją i Rzymem wiążesz XD

@venividi: Zawsze bawi jak się separatysta rasowy zderzy z płynnością terminu rasy. Nagle mamy tupanie nóżką, tropienie ojkofobii i wyzywanie od przegrywu.
  • Odpowiedz
@Mukkadun: Jak na razie to mnie zwyzywales, a żadnych argumentów nie podałeś. Mimo że chciałem z Tobą prowadzić kulturalną dyskusję, to widać że się nie da - słoma wyszła z butów. Cya
  • Odpowiedz
@octogen:

nigdzie nie pisałem, że Słowianie są najlepsi na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rasiści co do zasady są niezbyt rozgarnięci, ale żeby być rasistą i jednocześnie nie uważać własnej rasy za najlepszą, to koncept, który naprawdę trudno mi ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jak na razie to mnie zwyzywales, a żadnych argumentów nie podałeś.

@venividi: czytanie ze zrozumieniem się kłania i umiejętność wracania do poprzednich komentarzy. Też oczekiwałem argumentów, ale jak pisałem, po moich argumentach Ty napisałeś to samo, co kilka komentarzy wcześniej, Ziobro zmiany w podejściu i w wypowiedziach. A i jak Ci tak przeszkadza ta słoma, to ją całkiem wyjmij, a nie jeszcze się chwalisz. Ciao

separatysta rasowy

@Towarzysz_Moskvin:
  • Odpowiedz