Aktywne Wpisy

1X6D +88
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +7
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

źródło: comment_16349721203vTBsyyggrbLfiy7mGninR.jpg
Pobierz@Mukkadun: Ja jedynie skonfronowalem logikę typa powyżej z faktem że jest slowianinem. Gadanie o jakiejś odrębności czarnoskórych czy azjatow, gdy od setek lat ludzie się ze sobą mieszają, jest zwykłą bzdurą.
Zabawne gdy przychodzi do czarnych, to większość rasistów nie ma problemu, aby głosić śmiałe teorie o odrębności biologicznej, ale gdy dojdziemy
Jeszce to promowanie monarchii które od zawsze w swojej „wyższości” były niebezpiecznie blisko lub po
Można mówić o grupach etnicznych, tak jak wspomniałeś, ale p--------o o jakiejś cywilizacji białych ludzi i odwoływanie się do tego w XXI wieku, aby móc się wywyższać nad czarnoskórym z
Komentarz usunięty przez autora
@octogen: Youtubowy risercz XD Ziemkiewicz, to Ty?
@venividi: Zawsze bawi jak się separatysta rasowy zderzy z płynnością terminu rasy. Nagle mamy tupanie nóżką, tropienie ojkofobii i wyzywanie od przegrywu.
Rasiści co do zasady są niezbyt rozgarnięci, ale żeby być rasistą i jednocześnie nie uważać własnej rasy za najlepszą, to koncept, który naprawdę trudno mi ogarnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@venividi: czytanie ze zrozumieniem się kłania i umiejętność wracania do poprzednich komentarzy. Też oczekiwałem argumentów, ale jak pisałem, po moich argumentach Ty napisałeś to samo, co kilka komentarzy wcześniej, Ziobro zmiany w podejściu i w wypowiedziach. A i jak Ci tak przeszkadza ta słoma, to ją całkiem wyjmij, a nie jeszcze się chwalisz. Ciao
@Towarzysz_Moskvin:
Tylko tyle zrozumiałeś z całego mojego wpisu? A i to z części nie skierowanej do