Aktywne Wpisy

1X6D +88
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +7
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

Komentarz usunięty przez autora
@kozackikozak: Dlaczego obrażasz swój naród i jednocześnie siebie? Wynika to z kompleksu niższości, czy masz jakieś problemu natury psychicznej? Pytam poważnie, bez sarkazmu.
@Propagidator: oraz inne emocje *
A o udziale słowian w zachodniej kulturzy był cały poprzedni wpis na który jedyne co byłeś w stanie wydukać to powyższy "argument"
Z fartem przyjacielu.
Ale dam ci szanse na rehabilitacje. Dawaj te "niejedyne" argumenty które przeoczyłem to z chęcią się odniose.
@Towarzysz_Moskvin: ale mowa tu o moich komentarzach, nie Twoich.
Ja tu tylko pojawiłem się, bo przewróciłem oczami na widok odcinania Słowian od... W sumie od kogo? Od reszty? A dlaczego by nie odciąć ludy Hiszpanii i Portugalii, przecież mieli między innymi "tylko" epizod ze statkami na morzu po co to halo, to nie byli prawdziwi biali
@Towarzysz_Moskvin: mam 5min w kolejce, więc łap: odbicie Konstantynopola z rąk Arabów przez Słowiana Południowego kniazia Terweła wielotysięczną armią bulgarsko-slowianska, powstrzymanie ekspansji Arabów na Europę (znowu bronienie zachodniej europy ze wschodu). Teraz do nogi, szczeku szczeku i
Ale widzę że dzielnie googlałeś i wysmarzyłeś kolejny "argument" więc pomine tą twoją wcześniejszą sraczke i się do niego odniose.
@Mukkadun: sam stawiasz warunki, których nie respektujesz, jesteś człowiekiem bez honoru, rozmawiać dalej nie mam celu. Do budy.
Wow! XDDDDDDDDDDDDDDDD
Weź ty się lepiej chłopie poważnie nad stanem własnej wiedzy zastanów. Serio.