Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ktoś ci to wytyka

@memento_mori Ktoś mi to wytyka bo uparł się na jeden argument i próbuje wykazać swoją rzekomą słuszność tylko na tej podstawie. Wykazałem wiązanie się człowieka w pary w obrębie danej kasty (szlachta), kultury, a co za tym idzie - rasy, wykazałem badanie socjologiczne w postaci nagrania video, ale wałkujo te kaczki bo tak wygodnie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@octogen Z resztą nie oczekuję poważnej dyskusji na niwie akademickiej z kimś, kto używa hashtagu "bekazprawakow", a tym samym tworzy nagonkę na określoną opcję polityczną, obniżając tym samym poziom dyskusji. Na jego profilu można zauważyć takie chamskie odzywki jak "wy serio jaracie się półgłówkami z konfederacji", co wskazuje na wysoki egocentryzm, zawiść, zacietrzewienie. Z kimś takim z pewnością nie można normalnie (bez emocji) porozmawiać. Jeśli jeszcze w przyszłości zainteresuje go jakaś
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 20
@prawa_reka_sorosa: Wiem, miała być "gromada" ale było za późno na edycję ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@octogen: Nawet porównanie gromady w świecie fauny i flory do rasizmu między ludźmi jest strasznie ale to straszne chybione.

Człowiek rozumny należy do gromady ssaków, to czemu niby miałby się krzyżować z surykatką albo orką?

Twoje myślenie to stan polskiej prawicy
  • Odpowiedz
@Mukkadun: sam pominąłem artystów. Bo Chopina nikt nie gra, nie to że cały świat chce wygrać konkurs jego utworów. Polskich, rosyjskich, słowiańskich pisarzy nikt przecież nie czyta, tego można wymieniać godzinami. NO ALE ZACHODNI BIAŁY CZŁOWIEK TYLKO STWORZYŁ CYWILIZACJE WSCHODNI BIAŁY TYLKO NA GOTOWE PRZYCHODZI I DEMOLUJE xDD
  • Odpowiedz
@smyl Czekaj bo czegoś nie rozumiem, od kiedy kaczka i kura są z tego samego gatunku? Przecież te dwie rodziny zwierząt mają ze sobą mniej wspólnego niż ludzie i szympansy...
  • Odpowiedz
@McRoyal: wchodzisz na teren historii alternatywnej, a to równie potrzebne, co ezoteryka i wróżbiarstwo. Nie widzę sensu rozmawiać na taki temat. Faktem było to, że te potyczki spowodowały odwrót wojsk ze środka Europy.
  • Odpowiedz