Aktywne Wpisy

1X6D +88
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +7
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

@octogen: A co to miałoby zmienić skoro należą do różnych gatunków? Ludzie biali i czarni należą do tego samego gatunku.
Komentarz usunięty przez autora
@memento_mori Ktoś mi to wytyka bo uparł się na jeden argument i próbuje wykazać swoją rzekomą słuszność tylko na tej podstawie. Wykazałem wiązanie się człowieka w pary w obrębie danej kasty (szlachta), kultury, a co za tym idzie - rasy, wykazałem badanie socjologiczne w postaci nagrania video, ale wałkujo te kaczki bo tak wygodnie ¯_(ツ)_/¯
@octogen: Nawet porównanie gromady w świecie fauny i flory do rasizmu między ludźmi jest strasznie ale to straszne chybione.
Człowiek rozumny należy do gromady ssaków, to czemu niby miałby się krzyżować z surykatką albo orką?
Twoje myślenie to stan polskiej prawicy
@octogen: Dyskusja na niwie akademickiej o zasadności rasizmu wśród ludzi, na podstawie relacji między kaczką, a kurą. XDD
Pamiętaj że jak przyozdobisz kupę kokardką, to nadal będzie kupa. I to jest właśnie świetna analogia dla Twoich
źródło: comment_1634967160h4FHgvzLqWE3BBdN321nfV.jpg
Pobierz