Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Gdzie poznać kobietę z klasą? Kobietę wartościową i ambitną? Nawet przy szukaniu związku polecany jest #tinder ale spędziłem tam długi czas i nie znalazłem takiej. Nie szukam żadnej julki, alternatywki czy modelki. Sam staram się rozwijać żeby nie stać miejscu i przy okazji poszerzać swoje zainteresowania. Mam swoje plany życiowe oraz cele, do których dąże. Żeby mnie dobrze zrozumieć: nie oczekuje, że kobieta ma się uczyć 24h, chodzić po domu w sukniach balowych i rozmawiać o poezji. Zawsze zdarzało się tak, że po poznaniu jest ZERO chęci do jakiegoś rozwoju mimo, że staram się robić selekcje a z reguły każda kreuje się na ambitną i z zainteresowaniami. Czasem to wychodzi po dłuższym spotykaniu się a czasem po wejściu w związek. Mam wrażenie, że zrobienie studiów to jest MAX co mogły zrobić i dalej stoją w miejscu. Codzienność to oglądanie netflixa, bezsensowne przeglądanie fb, wyjście z koleżankami do kanjpy i tak potrafi wyglądać ich cały tydzień, miesiąc, rok. Sam lubię takie rzeczy ale bez przesady. Po jednym związku to po pierwsze nie czułem żadnego wsparcia w tym co ja robię a po drugie jak okazało się, że sama nic ambitnego nie robiła to automatycznie zacząłem być coraz bardziej leniwy i lekko chłonąć ten styl życia. Czego oczekuje? Jako, że szukam długoterminowo to powinna mieć jakiś plan na siebie co chce w życiu robić, co chce osiągnąć i robić coś w tym kierunku. Nie musi być prezesem firmy bo zawsze można razem się wspierać i do czegoś dojść. Posiadać jakieś zainteresowania. Nie bać się ubierać elegancko (sorry ale większość nawet 25+ myśli, że jest ciągle zbuntowaną nastolatką). Chętnie nawet 1 na rok wyszedłbym na taką elegancką kolacje czy nawet zorganizował w domu. Mięć o czym rozmawiać! Z reguły albo nie mają o czym gadać albo jest to powierzchowna wiedza i równie dobrze można zapamiętać nagłówki artykułów i wyjdzie na to samo. Już dawno brakuje mi uczucia, że wiem że "to jest ta" a nie kolejna bezsensowna z tindera..

#podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #tfwnogf #przegryw #blackpill #randki #badoo #kobiety #rozowepaski #randkujzwykopem #redpill

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #616e7e20820612000add5c5a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Leszcz_Bagienny
Przekaż darowiznę
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Gdzie poznać kobietę z klasą? Kobie...

źródło: comment_1634631279RdOxYGDzGQonMsbdRIV5lj.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Tinder się nie nada. Lepiej już na badoo filtry ustawić na "wykształcenie: magister lub wyżej", lokalizacja na jakieś większe miasto wojewódzkie (najlepiej stolica) i przesuwać w prawo profile kobiet, które mają niecodzienne ciekawe zainteresowania i mają opis. TAK, OPIS. Między bajki można wsadzić teorię, że nikt tego nie czyta. Jeśli kobieta nie dość, że ma opis i potrafi ciekawie siebie przedstawič w paru zdaniach, to jest to dobry start.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: szukaj tam, gdzie chciałbyś ją spotkać. Wolontariaty - tam są ludzie, którym się chce. Rozejrzyj się w grupach ludzi, którzy lubią to samo co Ty: hobby, wyjazdy, zainteresowania, szkolenia. Pewnie będziesz miał tam w większości facetów, ale takie życie. Lasek, które robią coś więcej niż netflix & chill jest niewiele i szybko znikają z rynku.
  • Odpowiedz
Gdyby op "miał klasę" pewnie sam by wiedział, gdzie tacy się spotykają. Niestety przeskakiwanie warstw społecznych jest trudne i najczęściej wymaga wsparcia, w necie takiego wsparcia nie uzyskasz...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: niestety takie kobiety nie szukają mężczyzn, albo ich dawno mają (od liceum) albo wybierają życie samej, bo szkoda czasu na związki :)

@tylkokinoseriojestzajete: kto Ci takich bajek na opowiadał? Szukają dużo jest pracocholiczek co nie mają prawie nikogo do 30 bo praca studia projekty a potem budzą się z ręką w nocniku.
Są też takie co mają kombinacje inteligexji urody i samotności. Takie mają chwilami takie parcie
  • Odpowiedz
- chce zrobić z drugiej osoby lepszą i oczekuje tego w zamian

Nie jestem pewna, czy do jest dobre podejście, bo brzmi trochę tak, jakbyś z góry zakładał, że ktoś zmiany potrzebuje, a może wcale tak nie być, to raz, a dwa, zmienianie kogoś brzmi jakbyś chciał ulepić osobę pod siebie. Jesli ktoś chce zmiany czy rozwoju, powinienes pozwolić robić jej to samej. Przemyśl sobie ten punkt czy to przypadkiem tak właśnie
  • Odpowiedz