Wpis z mikrobloga

@teflon_z_patelni_mi_smakuje: mnie też wołaj. Będę czaił się na takie chałupy po jakiś dziadkach, bo w mieście to mnie nie będzie chyba nigdy stać nawet z kredytem na jakiś kurnik, a na wsi to chuop sobie sam coś ulepi z poradnikami, a inspiracja zawsze się zda dla jego.
  • Odpowiedz
@teflon_z_patelni_mi_smakuje: fajnie! ino profile w drzwiach (chyba, że to będzie tylko otwór) wymieniłbym na stalowe z mocowaniem podłoga/sufit, bo przy trzaśnięciu drzwiami cała ściana będzie się gibać. No chyba, że na ściany pójdzie coś więcej niż jedna warstwa GK. Powodzenia, lubię takie wyzwania. Swoje mieszkanie też sam ogarniałem, a pamiętam momenty że siedziałem pod ścianą z myślą: "nie dam rady" :)
  • Odpowiedz
@lybex: u mnie to samo, sinusoida. Od euforii po depresje, przynajmniej raz w miesiacu tak mam, ale pocieszam sie, ze nie musze tego zrobic na za 5 lat. Bedzie za 10 to bedzie. Wbrew pozorom tanio nie jest. Dotknalem juz granicy 200tys, a ile jeszcze? Ale ja tutaj robilem abrdzo duzo, Caly dach robilem bo grozil zawaleniem, piwnice robilem bo sie zawalila, fundamenty wzmacnialem, sciany na dole wszystkie robilem od
  • Odpowiedz