Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Zamroczony +1484
Sorki za chwilową przerwę :)
TXT znajdziecie TUTAJ
News dnia to...
W Kolorado od dwóch lat jeleń nosił oponę na szyi. Dopiero teraz, przy kolejnym podejściu, służbom udało się ją zdjąć. Konieczne było ucięcie poroża. Opona miała za dużo stali, żeby ją przeciąć oraz była wypełniona igliwiem i brudem, a przez to byłaby zbyt ciężka do noszenia [sic!] –
7. Czarni nie pozwolą na ucieczkę pieniędzy między ich palcami.
Już sam się zastanawiałem czy nie łatwiej będzie podmienić urny xD
Zdjęcia: @TT: https://twitter.com/CPW_NE/status/1447601850878812161