Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +403
bibi__ +157
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie ma, wszystkie powyjeżdżały do dużych miast. Jestem raczej biedny więc w mieście wynajmując kawalerkę będę pewnie dziadowal, ale co zrobić. Czuję że życie przez palce ucieka, ale jeżeli serio teraz jest taka masakra ze znalezieniem normalnej kobiety w mieście to chyba lepiej zostać i wegetować na wiosce. Co myślicie?
@Charia: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Duży deficyt kobiet jest w całej Polsce
A. Nie słuchaj się wykopów w tej kwestii bo tutaj ludzie siedzą często w swoich bańkach informacyjnych - brzydcy napaleńcy celujący w laski z topki albo nudni nerdzi bez grama wigoru którym każda laska będzie odmawiać. Ogólnie nie oglądaj się na to co inni ci mówię, rób swoje. To co czujesz.
B. Szukać w twojej sytuacji tak naprawdę trzeba wszędzie, zmiana miejsca zamieszkania ze wsi na coś większego zawsze
Podbijaj na zywo do 50-100 kobiet dziennie,dla sportu tak jak jechowi,
Jak nie wygladasz jak #przemcel to po kilku miesiacach i tysiacach podejsc i odrzucen zaloze sie ze bedziesz mial kilka-kilkanascie spotkan na kawe,
TO Juz zdecydowanie lepsza metoda
@Charia: wiesz, że gracie sobie żywymi ludźmi?
@KeepGoingBaby: no to marna szansa ze baba do ciebie sama zagada. podejdzie,
Musisz liczyc na ulamek szczescia i praktykowac gadke z obcymi babami
Inaczej bedziesz zawsze sam