Aktywne Wpisy
ponerLokej +103
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
MarcelinaM85 +26
Jest i ona
#famemma
#famemma
#heheszki #wesele ##!$%@?
Cieszę się, że takie pytanie zostało zadane. W końcu tradycyjne weselne tematem prostym nie są, a ostatnimi czasy widać wyraźne rozluźnienie w podejściu par młodych, oraz ich gości, do ślubnych ceremoniałów.
Osobiście, zwróciłbym się do interlokutora, który stawia takie śmiałe tezy, tymi oto słowy:
"Szanowany Panie (bądź Szanowna Pani, zależnie od płci), racz się Pan pierd*lić z taką opinią."
I założyłbym garnitur.
Jedyną problematyczną z punktu widzenia osób wierzących rzeczą może być urządzanie wesela w piątek, lub jedzenia mięsa na tym
@SmokeProspector: Ta osoba widocznie nie ma pojęcia o czym mówi. ¯\(ツ)_/¯ Niestety ludzie lubią robić z Kościoła własny folwark i jedne zasady dopisywać, inne wykreślać, a potem jeszcze to przekazywać dalej. A potem po internecie krążą różne memy o nauczaniu Kościoła, mimo że