Wpis z mikrobloga

• 1146
Idę na wesele z niebieskim gdzie ja nie dostałam zaproszenia a on tak bo jego rodzina mnie nielubi. Plusujcie to opowiem wam pozniej czy mnie pobili a jak nie to jakie dymy się odwalily bo oni mnie nienawidzą fest.
#wesele
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Robili wszystko żeby poszedł sam nawet posuneli się do tekstu "chodź sam będą fajne dziewczyny" jakbym była smieciem

@Sztuka11 Twój niebieski jest chyba p----------y. Na jego miejscu ja bym nie poszedł. Skoro moja druga połówka jest niemile widziana to w takim razie ja też się nie będę pokazywał.
  • Odpowiedz
@pianinka: jak by ktoś mnie zaprosił bez osoby towarzyszącej to bym stwierdził, że jest hamem i burakiem i niech w--------a. Już wolałbym zostać pominięty w zaproszeniach.
  • Odpowiedz
@Massad: >jak by ktoś mnie zaprosił bez osoby towarzyszącej to bym stwierdził, że jest hamem i burakiem i niech w--------a. Już wolałbym zostać pominięty w zaproszeniach.

No to sobie twierdź, nikt ci nie broni. I naucz się pisać po polsku.
  • Odpowiedz
To po co się wpraszasz na imprezę, na którą nie jesteś zaproszona?

@pianinka: Bo jest atencjuszką i musiała dodatkowo o tym na wykopie napisać. Kultury ludzie już dawno nie mają, ale obecnie to już przeważa szalę na stronę chamstwa i buractwa.
  • Odpowiedz
@Sztuka11: No ja byłem 4 lata temu wbrew swojej woli na weselu kuzynki (poszedłem na to wesele tylko ze względu na kuzynke), bo jej wybranek za bardzo za mna nie przepada, no i co poszedłem, troche wypiłem, w toalecie urwal mi sie film i zasnąłem i wiece co pan mlody zrobil? Zamiast mnie ogarnąć i zabrac stamtad to mnie zostawil, sciągnąl mi spodnie i robil zdjecia mojej d--y, obudzilem sie
  • Odpowiedz