Wpis z mikrobloga

• 1146
Idę na wesele z niebieskim gdzie ja nie dostałam zaproszenia a on tak bo jego rodzina mnie nielubi. Plusujcie to opowiem wam pozniej czy mnie pobili a jak nie to jakie dymy się odwalily bo oni mnie nienawidzą fest.
#wesele
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1299
@Sztuka11 Dobrze wiesz, że nie jesteś zaproszona. Mało tego, jesteś tam niemiłe widziana. Wcale się nie zdziwię jak cię serio pogonią. A potem będziesz zdziwiona, że cię nie lubią xD zero wyczucia lol
  • Odpowiedz
@Sztuka11: czemu twój niebieski idzie w ogóle na takie wesele? Pozwala na taki brak szacunku do niego i Ciebie? Jakby mi ktoś powiedział żebym przyszedł bez swojej dziewczyny to bym mu powiedział żeby się dobrze bawił i zadzwonił jak przestanie w--------c się w moje życie.
No a zasadniczo pójście na wesele w dwie osoby podczas gdy zaproszenie było dla jednej to straszny brak klasy z waszej strony. Chyba że jest
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 487
@Sztuka11: Trzeba nie mieć szacunku do siebie, żeby iść na wesele, na którym się nie jest mile widzianym.
Niebieski też Cię raczej nie szanuje skoro to zaproszenie przyjął.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 96
@Sztuka11: czyli nie będzie miejsca przy stole dla Ciebie, i niebieski w żaden sposób nie zareagował no to nieźle XD mi osobiście nie chciało by się siedzieć z takimi ludźmi no ale kto co lubi
  • Odpowiedz