Idę na wesele z niebieskim gdzie ja nie dostałam zaproszenia a on tak bo jego rodzina mnie nielubi. Plusujcie to opowiem wam pozniej czy mnie pobili a jak nie to jakie dymy się odwalily bo oni mnie nienawidzą fest. #wesele
@absoladoo: pytanie czy niebieski dostał zaproszenie z osobą towarzyszącą, bo jeśli tak to w teorii może zabrać kogo chce, a jeśli nie tzn, ze z rodziną jest coś nie tak skoro chłop, który ma dziewczynę dostaje pojedyńcze zaproszenie
@Sztuka11: On zrobił błąd że przyjął zaproszenie bez osoby towarzyszącej. Ty robisz błąd idąc tam bez zaproszenia na czyjś wyjątkowy dzień. Tylko pogorszysz sytuację tak robiac zamiast próbować poprawić.
@Sztuka11: tobie nie wypada iść skoro nie jesteś zaproszona. Piłeczkę ma twój chłopak, jeśli chce złożyć uszanowanie nowożeńcom powinien zrobić to po kościele i na wesele nie iść, bo to byłby brak szacunku wobec ciebie.
@Sztuka11: w----------e się komuś na imprezę dla dramy to chujówka, szczególnie że pewnie młoda para jest c---a winna w tej całej dramie. Twój facet powinien był powiedzieć rodzince, że skoro nie chcą go z dziewczyną to nie przyjdzie w ogóle i tyle. Jak jego rodzina byłaby normalna to by ustąpili, a jak nie to miałby jasny sygnał, że rodzinka do odcięcia wszelkich relacji, a tak to tylko pogłębicie dramę i
Jak myślicie, skąd się u Sebka wzięło powtarzanie zwrotów "jak najbardziej" czy "po prostu" co 5 sekund? Podpatrzył to u jakiegoś ciepłego mentora czy ubogi zasób słownictwa? A może coś innego. Pozdrawiam was bambusy #sebcel
#wesele
@Sztuka11: pewnie będą w ciebie odchodami rzucać, no chyba, że to nie w Polsce, to wtedy nie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@absoladoo: pytanie czy niebieski dostał zaproszenie z osobą towarzyszącą, bo jeśli tak to w teorii może zabrać kogo chce, a jeśli nie tzn, ze z rodziną jest coś nie tak skoro chłop, który ma dziewczynę dostaje pojedyńcze zaproszenie