Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przedstawiłeś oficera partyjnego i jakieś kółeczka a ja oficjalne stanowisko dwóch instytucji państwowych.

@jozef-dzierzynski: Okej, to jeszcze proszę jakąś wypowiedź, żeby Minister Sprawiedliwości ocenił pracę Prokuratora Genralnego, dwóch instytucji państwowych. A nie, czekaj...

piękne
  • Odpowiedz
Okej, to jeszcze proszę jakąś wypowiedź, żeby Minister Sprawiedliwości ocenił pracę Prokuratora Genralnego, dwóch instytucji państwowych. A nie, czekaj...

@biesy: co to wnosi do dyskusji o imigrantach? zarzucasz kłamstwo SG? To dlaczego białoruska SG tego nie dementuje? Oh wait, nie podumałeś?

myślałem, że wkleisz link do wiki Ordo Iuris. Think Tank jaki mamy, a na jaki nie zasługujemy. Zarzucasz mi powoływanie się na aktywistów, a sam wklejasz coś takiego? xD Słyszysz
  • Odpowiedz
co to wnosi do dyskusji o imigrantach? zarzucasz kłamstwo SG? To dlaczego białoruska SG tego nie dementuje? Oh wait, nie podumałeś?

@jozef-dzierzynski: zarzucam przekazywanie ustalonego przez "górę" przekazu. Narracja idzie z najwyższych stanowisk w kraju.

kolejne tanie sztuczki retoryczne, Pew jest niezależną apolityczną organizacją, czegoś co o fundacji ocalenie powiedzieć nie
  • Odpowiedz