Aktywne Wpisy

petugh +559
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
xxMAXIMxx +100
Odcinek 4 telenoweli #gtv1750
Coś więcej na temat garażu. Wymiary 8x12m + antresola na 1/3 powierzchni. Zaprojektowałem sam, przeliczył mi kumpel konstruktor. Z zawodu też projektuję ale inną branżę. Wybudowana na płycie fundamentowej, konstrukcja stalowa obita płytą warstwową 100mm. Wszystkie prace wykonałem samodzielnie. No dobra zatrzeć płytę pomogła mi ekipa co się na tym zna. Składałem konstrukcję z pomocą dźwigu do drewna na ciężarówce, konstrukcję pomógł mi poskładać teść, szwagier
Coś więcej na temat garażu. Wymiary 8x12m + antresola na 1/3 powierzchni. Zaprojektowałem sam, przeliczył mi kumpel konstruktor. Z zawodu też projektuję ale inną branżę. Wybudowana na płycie fundamentowej, konstrukcja stalowa obita płytą warstwową 100mm. Wszystkie prace wykonałem samodzielnie. No dobra zatrzeć płytę pomogła mi ekipa co się na tym zna. Składałem konstrukcję z pomocą dźwigu do drewna na ciężarówce, konstrukcję pomógł mi poskładać teść, szwagier
źródło: 20250507_192836
Pobierz

@biesy: To nie jest takie proste, czarno-białe. Jestem przeciwnikiem zakazu aborcji, ale popieram blokowanie nielegalnych imigrantów.
Spójrz na profile Jakich i innych "takich", którzy kpią z posła, który próbował zanieść tym ludziom potrzebne rzeczy. I przypomnij sobie jak rozdzierał szaty w imię możliwości "zabijania dzieci
@biesy: Między nimi nie ma wielkiej różnicy. Kilka lat temu widziałem wideo, na którym zwykli Afgańczycy nie talibowie ukamienowali dziewczynę, bo ich zdaniem zbezcześciła Koran.
@wintar: i o czym to świadczy, twoim zdaniem? Ja widziałem wideo jak grupa pijanych sebków butowała przechodnia, bez powodu.
źródło: comment_1629891238AnMVk0PIgADIINKS2cPo6J.jpg
PobierzMam kilka pytań:
- kiedy sporządzono te badania?
- na jakiej próbie pytanych?
- w
@biesy: 2013
XD
bezczelne kłamstwo lewackiego trolla. Jedyne co robi SG i wojsko to uniemożliwienie nielegalnego przekroczenia granicy. Nie kłam więcej.
Czyli gdy pokolenie, które urodziło się i wychowało w "nowym" Afganistanie miało 12 lat. Dziś te osoby mają 20. I w głównej mierze to oni
Ci ludzie są na Białorusi i takie są fakty, nie ma żadnych pasów ziemi niczyjej, albo Polska albo Białoruś. A w Polsce to oni nie są.
najwyraźniej cię przerosło. Mam nadzieję, że nie masz (jeszcze) praw wyborczych.
Nawołujesz do nielegalnego przekraczania granicy? Na to są paragrafy dzbanie
@jozef-dzierzynski: NIE MA jasności na terenie którego z krajów znajdują się obecnie uchodźcy. Dzbanie. I niech sobie będą na to nawet ustawy międzynarodowe. Chodzi o życie ludzi, wykorzystywanych przez totalitarnych watażków do politycznych celów.
rechot z tego jest obrzydliwy.
pisałem ci wyżej, nie