Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

te same osoby, które chcą zmusić do rodzenia upośledzonych dzieci, ... budują dwumetrowy mur i owijają go drutem kolczastym.

@biesy: To nie jest takie proste, czarno-białe. Jestem przeciwnikiem zakazu aborcji, ale popieram blokowanie nielegalnych imigrantów.
  • Odpowiedz
@wintar: ale przeczytałeś cały mój wpis ze zrozumieniem?

Ja nie twierdzę, że wszystkich tzw. uchodźców, powinniśmy przyjmować hurtem, nie sprawdzając kto zacz, skąd są i po co idą. Ale uniemożliwienie niesienia im pomocy - doraźnej - to już abberacja i przestępstwo.

Spójrz na profile Jakich i innych "takich", którzy kpią z posła, który próbował zanieść tym ludziom potrzebne rzeczy. I przypomnij sobie jak rozdzierał szaty w imię możliwości "zabijania dzieci
  • Odpowiedz
@biesy: Zaczynam dochodzić do wniosku, że lewica podchodzi równie fanatycznie do sprawy przyjmowania imigrantów jak prawica do zakazu aborcji. Nie rozumiem tylko, czemu PO się do tego dołącza, zamiast walczyć o wyborców centroprawicowych z PiS. Muszą zdecydować co jest dla nich ważniejsze, imigranci czy rządzenie Polską.
  • Odpowiedz
@Matpiotr: w sumie to urocze, że jesteś na tyle nierozgarnięty, że nie widzisz różnicy między ścinającymi głowy, a uciekającymi przed obcinaniem głów.
  • Odpowiedz
nie widzisz różnicy między ścinającymi głowy, a uciekającymi przed obcinaniem głów

@biesy: Między nimi nie ma wielkiej różnicy. Kilka lat temu widziałem wideo, na którym zwykli Afgańczycy nie talibowie ukamienowali dziewczynę, bo ich zdaniem zbezcześciła Koran.
  • Odpowiedz
Między nimi nie ma wielkiej różnicy. Kilka lat temu widziałem wideo, na którym zwykli Afgańczycy nie talibowie ukamienowali dziewczynę, bo ich zdaniem zbezcześciła Koran.

@wintar: i o czym to świadczy, twoim zdaniem? Ja widziałem wideo jak grupa pijanych sebków butowała przechodnia, bez powodu.
  • Odpowiedz
@wintar: podejrzewam, że gdybyś przez całe życie wychowywał się w kulturze bicia przechodniów, bo tak każe twoja religia, to byś odpowiedział, że popierasz bicie przechodniów.

Mam kilka pytań:
- kiedy sporządzono te badania?
- na jakiej próbie pytanych?
- w
  • Odpowiedz
kiedy sporządzono te badania?

@biesy: 2013

podejrzewam, że gdybyś przez całe życie wychowywał się w kulturze bicia przechodniów, bo tak każe twoja religia, to byś odpowiedział, że popierasz bicie przechodniów.

XD
  • Odpowiedz
@biesy:

Ale uniemożliwienie niesienia im pomocy - doraźnej - to już abberacja i przestępstwo.

bezczelne kłamstwo lewackiego trolla. Jedyne co robi SG i wojsko to uniemożliwienie nielegalnego przekroczenia granicy. Nie kłam więcej.
  • Odpowiedz
@wintar: "XD" i tylko tyle masz do powiedzenia?

2013

Czyli gdy pokolenie, które urodziło się i wychowało w "nowym" Afganistanie miało 12 lat. Dziś te osoby mają 20. I w głównej mierze to oni
  • Odpowiedz
@biesy: za co mam przepraszać? za fake newsy jakiejś fundacji dziwnej treści? nawet onet dziś rano napisał

Powrót na Białoruś uniemożliwiają im tamtejsze służby, wstęp na terytorium naszego kraju blokuje polska Straż Graniczna.

Ci ludzie są na Białorusi i takie są fakty, nie ma żadnych pasów ziemi niczyjej, albo Polska albo Białoruś. A w Polsce to oni nie są.
  • Odpowiedz
@jozef-dzierzynski: tak myślałem, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Zdanie złożone:

Ja nie twierdzę, że wszystkich tzw. uchodźców, powinniśmy przyjmować hurtem, nie sprawdzając kto zacz, skąd są i po co idą. Ale uniemożliwienie niesienia im pomocy - doraźnej - to już abberacja i przestępstwo.

najwyraźniej cię przerosło. Mam nadzieję, że nie masz (jeszcze) praw wyborczych.
  • Odpowiedz
@biesy: to ciebie przerosła podstawowa logika. Jak chcesz nieść pomoc osobom w innym kraju?

Nawołujesz do nielegalnego przekraczania granicy? Na to są paragrafy dzbanie
  • Odpowiedz
to ciebie przerosła podstawowa logika. Jak chcesz nieść pomoc osobom w innym kraju?

podpowiedź - chodzi o Białoruś

@jozef-dzierzynski: NIE MA jasności na terenie którego z krajów znajdują się obecnie uchodźcy. Dzbanie. I niech sobie będą na to nawet ustawy międzynarodowe. Chodzi o życie ludzi, wykorzystywanych przez totalitarnych watażków do politycznych celów.

rechot z tego jest obrzydliwy.
  • Odpowiedz