Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +152
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

@biesy: To nie jest takie proste, czarno-białe. Jestem przeciwnikiem zakazu aborcji, ale popieram blokowanie nielegalnych imigrantów.
Spójrz na profile Jakich i innych "takich", którzy kpią z posła, który próbował zanieść tym ludziom potrzebne rzeczy. I przypomnij sobie jak rozdzierał szaty w imię możliwości "zabijania dzieci
@biesy: Między nimi nie ma wielkiej różnicy. Kilka lat temu widziałem wideo, na którym zwykli Afgańczycy nie talibowie ukamienowali dziewczynę, bo ich zdaniem zbezcześciła Koran.
@wintar: i o czym to świadczy, twoim zdaniem? Ja widziałem wideo jak grupa pijanych sebków butowała przechodnia, bez powodu.
źródło: comment_1629891238AnMVk0PIgADIINKS2cPo6J.jpg
PobierzMam kilka pytań:
- kiedy sporządzono te badania?
- na jakiej próbie pytanych?
- w
@biesy: 2013
XD
bezczelne kłamstwo lewackiego trolla. Jedyne co robi SG i wojsko to uniemożliwienie nielegalnego przekroczenia granicy. Nie kłam więcej.
Czyli gdy pokolenie, które urodziło się i wychowało w "nowym" Afganistanie miało 12 lat. Dziś te osoby mają 20. I w głównej mierze to oni
Ci ludzie są na Białorusi i takie są fakty, nie ma żadnych pasów ziemi niczyjej, albo Polska albo Białoruś. A w Polsce to oni nie są.
najwyraźniej cię przerosło. Mam nadzieję, że nie masz (jeszcze) praw wyborczych.
Nawołujesz do nielegalnego przekraczania granicy? Na to są paragrafy dzbanie
@jozef-dzierzynski: NIE MA jasności na terenie którego z krajów znajdują się obecnie uchodźcy. Dzbanie. I niech sobie będą na to nawet ustawy międzynarodowe. Chodzi o życie ludzi, wykorzystywanych przez totalitarnych watażków do politycznych celów.
rechot z tego jest obrzydliwy.
pisałem ci wyżej, nie