Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pisałem ci wyżej, nie kłam.

@jozef-dzierzynski: a, skoro ty pisałeś, to tak musi być xD.

watażke, jednego, takiego z wąsem. Nazywanie naszego rządu totalitarnym to plucie na ofiary
  • Odpowiedz
@biesy:

a, skoro ty pisałeś, to tak musi być xD.

nie tylko ja, jakbyś poczytał troche więcej to też byś wiedział. Uchodźcy są na Białorusi i to jest fakt. Na Białoruś pomocy nie mamy jak dostarczyć i to również jest fakt. Całe twoje p---------e to kłócenie się z faktami więc zrozum że jesteś w błędzie i odpuść.
  • Odpowiedz
A Ci w lesie to zwykłe zasłona dymna do tego co się dzieję na Białorusi. Więc Juleczko kochana, czy Mireczku zniewieściały, zamiast pomagać daleeeekim przybyszom, którzy mają rozum ameby.

@xsmuu: NO CO TY NIE POWIESZ, mój ty przenikliwy, męski, alpha mireczku W0jtusiu, znawco technik socjomanipulacji, geopolityki, który jeden, jedyny rozgryzł plan Baćki. Rozważałeś pracę w ABW? Ponoć szukają bystrzaków.

Może tylko gdybyś nauczył się czytać ze zrozumieniem, albo w ogóle czytać, zauważyłbyś, że
  • Odpowiedz
- Mniej TVN, lub więcej myślenia nikt do nikogo na granicy nie strzelał....

@xsmuu: Ja j---e, ty serio nie myślisz xD. Weź słownik, zobacz co to przenośnia i kiedy używa się cudzysłowów.
  • Odpowiedz
a jak myślisz?

@biesy: Nie wiem, na telefonie nie widzę, a samo wrzucanie czegoś takiego bez opatrzenia komentarzem jest dość podłą manipulacją, więc założyłem, że jesteś przyzwoity i może ja źle widzę lub Ty nie wiesz, że to sklejka.
  • Odpowiedz