Aktywne Wpisy

hotshops_pl +439
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
strach_na_wroble +114
Czy własnoręcznie narysowana grafika na #dzienchlopaka dla niebieskiego może plusika? (ʘ‿ʘ)
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
źródło: IMG_8008
Pobierz

@jozef-dzierzynski: a, skoro ty pisałeś, to tak musi być xD.
nie tylko ja, jakbyś poczytał troche więcej to też byś wiedział. Uchodźcy są na Białorusi i to jest fakt. Na Białoruś pomocy nie mamy jak dostarczyć i to również jest fakt. Całe twoje p---------e to kłócenie się z faktami więc zrozum że jesteś w błędzie i odpuść.
@biesy: nie wypycha, ci nielegalni imigranci już są na terenie Białorusi
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@xsmuu: NO CO TY NIE POWIESZ, mój ty przenikliwy, męski, alpha mireczku W0jtusiu, znawco technik socjomanipulacji, geopolityki, który jeden, jedyny rozgryzł plan Baćki. Rozważałeś pracę w ABW? Ponoć szukają bystrzaków.
Może tylko gdybyś nauczył się czytać ze zrozumieniem, albo w ogóle czytać, zauważyłbyś, że
źródło: comment_1629907624zTFBImCwzucfFUqcWBsSDt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@xsmuu: Ja j---e, ty serio nie myślisz xD. Weź słownik, zobacz co to przenośnia i kiedy używa się cudzysłowów.
Komentarz usunięty przez autora
@biesy: Nie wiem, na telefonie nie widzę, a samo wrzucanie czegoś takiego bez opatrzenia komentarzem jest dość podłą manipulacją, więc założyłem, że jesteś przyzwoity i może ja źle widzę lub Ty nie wiesz, że to sklejka.
@biesy: i co się niby stanie?
70% wzruszy ramionami
29% się rozśmieje
1% powie że
https://wydarzenia.interia.pl/polska/news-straz-graniczna-bialoruska-sluzba-potwierdza-ze-koczujacy-cu,nId,5442079