Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Thachii: Jesteś facetem, tylko pytanie czy ze zdrową psychiką i podejściem ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo po twoich postach mniemam, że być może masz jakieś problemy, wymagania na poziomie laski 8-9/10, a pewnie z żadną się nigdy nawet nie spotkałeś i to cię frustruje. Więc wylewasz jad w stronę przeciętnych ludzi, którzy nie marzą o idealne z małym noskiem i wielkimi oczami jak z chińskich bajek.
  • Odpowiedz
@Thachii: tym wszystkim co piszesz. Ale bez uczucia i pasji to by tak długo nie trwało. A niebieski może chadem nie jest ale na powodzenie nie narzekał. Ale nie znalazł tego u innych co znalazł u mnie. Co to było? Nie wiem. Może to jej urok, a może to coś innego
  • Odpowiedz
@imkazea to był skrót myślowy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Wystarczy, ze usiadziecie blizej siebie i polozysz chlopu rękę na udzie i już fiut pofrunie do góry. W szczególności jak to byl spierdoks i byl to dla niego pierwszy kontkat z kobietą
  • Odpowiedz
Szczerze to aż dziw że wpis nie jest na anonimowych.

Nie jestem psychologiem ale podejdę od trochę innej strony niż reszta tutejszych:
Czego tobie najbardziej brakuje w życiu? Solidnie sie zastanów i wymień konkretne rzeczy.

To skąd w takim razie narzekania wykopków że nawet te brzydkie polki nimi gardzą bo jakiś przystojny chad się z nimi przespał, więc teraz myślą, że mogą takich wyrywać i gardzić normikami?
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: Bez problemu? Jak nawet mój looksmatch traktował mnie jak śmiecia i opcje na raz xD umawiam się z typami 3-4/10 a im tylko podskakuje ego, że komuś się jednak podobają i potem szukają tych szarych myszek 7/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) zresztą często widzę brzydkich, zaniedbanych facetów z ładnymi laskami, na odwrót nigdy, chociaż wykopki twierdzą inaczej, ale dla nich brzydka to już poniżej 6
  • Odpowiedz
  • 1
@4pietrowydrapaczchmur:

Szczerze to aż dziw że wpis nie jest na anonimowych.

Na wykopie i tak jestem anonimowa, więc mi to bez różnicy, bo i tak mnie nikt tu nie zna. A gdyby jakimś cudem ktoś chciałby znaleźć mnie na fejsie czy coś to nie znajdzie, bo mnie tam nie ma
  • Odpowiedz
  • 0
@Thachii: Bo jest płaska, chodzi mi o to, że jest szczupła po prostu xD poza tym ty masz akurat nierealne wymagania, ale jedno można powiedzieć - ona nie jest ulana
  • Odpowiedz