Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@imkazea trochę mnie przeraża zdanie niektórych wykopków że "facet musi wziąć byle kogo, bo jak jest brzydki to nic lepszego go nie czeka".

Bądź typem 3/10. Poznajesz swoją księżniczkę 3/10. Zero wspólnych zainteresowań, podobnego spojrzenia na życie, zauroczenia, kompatybilności psychofizycznej. Po prostu dwie osoby co są ze sobą ze strachu przed samotnością. Budujesz z kimś takim życie - ślub, dzieci, wspolny dom. A potem poznajesz kogoś kto pasuje do ciebie lepiej
  • Odpowiedz
  • 7
trochę mnie przeraża zdanie niektórych wykopków że "facet musi wziąć byle kogo, bo jak jest brzydki to nic lepszego go nie czeka".

Bądź typem 3/10. Poznajesz swoją księżniczkę 3/10. Zero wspólnych zainteresowań, podobnego spojrzenia na życie, zauroczenia, kompatybilności psychofizycznej. Po prostu dwie osoby co są ze sobą ze strachu przed samotnością. Budujesz z kimś takim życie - ślub, dzieci, wspolny dom. A potem poznajesz kogoś kto pasuje do ciebie lepiej i... zostawiasz
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak

@imkazea: masz tu masę chłopaków na tagu którzy zdychają z samotności i nie mają żadnych wymagań, wrzuć zdjęcie napisz że jesteś chętna i od razu ktoś się znajdzie, masz do dyspozycji historię jego postów to możesz sobie sprawdzić, czy pisał, że wygląd jest dla niego istotny (wielu przegrywów nie ma wymagań wyglądowych).

Haha jakby psa ze schroniska brała xD
  • Odpowiedz
@imkazea Ja za to u przegrywów tyle razy przerabiałam schemat chłopaka który miał jakąś gimnazjalno-licealną miłość do której wzdychał milion lat i ją przeidealizowywał że aż chce mi się wymiotować. Raz nawet taki jeden się przyznał że mam taki sam kolor włosów jak ona i projektował sobie że jestem nią, ale w końcu nie wytrzymał i się przyznał xD Albo inny przyznał szczerze że włosy i oczy mam fajne, no ale
  • Odpowiedz
@imkazea:
Brzydkie są najgorsze bo tylko czekają na fwb z jakimś chadem. Pewnie prędzej się poderwie ładną dziewczyne będąc zwykłym kolesiem niż te brzydkie księżniczki co ruchaja się dla sportu.
  • Odpowiedz
@daddyissues_: @imkazea: Fryzjerki, kosmetyczki itp. to szczególny typ bab. Kiedyś koleżanka dorabiała sobie robiąc paznokcie i wynajmowała stanowisko w salonie fryzjerskim. Zachodziłam do niej czasem na kawkę. Czego ja się tam nasłuchałam to głowa mała. Plotka za plotką. Tu lata taka dookoła klientki i gadka szmatka milutko, a ledwo klientka wyjdzie i już cały salon na nią nadaje. Zresztą te dziewuchy na siebie nawzajem też nadawały. O poziomie
  • Odpowiedz
@pmub Nie śmieję się tylko wskazuję częsty problem z którym się domyślam zmaga wiele przegrywów, idealizowanie osób z którymi nigdy się nie będzie i są zupełnie inni od wyobrażeń, obsesja ciagnaca się latami i niszcząca szansę na zbudowanie zdrowej relacji. W moim przykładzie usłyszenie po dwóch latach że bliska osoba cię tak naprawdę nigdy nie kochała, uważała za brzydulę, była z tobą z braku laku i wyobrażała sobie ze jesteś kimś
  • Odpowiedz
@Symmachus: Rozumiem, tak to już jest w tym życiu zwłaszcza jak nie wyglądasz jak super model modelka z okładki.
Ja nie mam dziewczyny i często sobie wyobrażam że jestem z jakąś tam koleżanką w związku xd chyba z samotności i nudy takie projekcje się załączają
  • Odpowiedz
@imkazea: Hej Mirabelko. Nie przeczytałem wszystkich Twoich wpisów w tym wątku, ale na spokojnie się zastanawiając co musi druga strona sobą reprezentować, żeby nie zostać uznana za brzydką, dochodzę do jednego wniosku. Wszystkie niedociągnięcia da się wyprowadzić na prostą. Pierwsze wrażenie musi być takie, ze jesteś zadbana. Dla mnie najważniejsze są zęby, a potem figura, tzn. brak otyłości. W drugiej kolejności cera, makijaż, fryzura. To wszystko to rzeczy o które
  • Odpowiedz
  • 6
@Symmachus: Ja od jednego słyszałam, że jakiś tam kumpel ma babę brzydką, ale sympatyczną i że są ze sobą kilka lat i nikt nie wie jakim cudem, więc ja sobie też kogoś znajdę ( ͡° ͜ʖ ͡°) drugi też taki przegrywopodobny opowiadał mi do jakiej laski (ładnej oczywiście) od kilku lat wzdycha, a ta ma go kompletnie gdzieś i dlaczego kobiety patrzą tylko na wygląd ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
@imkazea myślę że bez zdjęć tego nie rozstrzygniemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Prawda niestety jest taka że laska z słabym ryjem jest w stanie nadgonić ciałem - wystaczy nie być ulanym ani skinny fatem
  • Odpowiedz
  • 1
Prawda niestety jest taka że laska z słabym ryjem jest w stanie nadgonić ciałem - wystaczy nie być ulanym ani skinny fatem

@Ataxia pewnie że laska ze słabym ryjem będzie atrakcyjniejsza z fajnym ciałem a nie ulana, ale i tak nadal będzie to laska „na raz” bo kto by chciał mimo wszystko codziennie oglądać brzydką twarz. A znam naprawdę przystojnych facetów którzy są z grubymi laskami, ale te mają ładne twarze.
  • Odpowiedz
@imkazea: Z tego co piszesz mam trochę obraz szarej myszki nie wyróżniającej się niczym za bardzo. Czy w Twojej garderobie dominują ciemne kolory?
Co do naturalnego makijażu… potestuj laski na YouTube z tutorialami makijażu. Na pewno czegoś ciekawego się nauczysz, co może i Tobie się przyda.
Nie wierzę w sformułowanie, ze twarz wszystko popsuła. Bywają niepiękne dziewczyny, ale wszystko da się wyprowadzić. Czasem potrzeba tylko rady kogoś bardziej doświadczonego, kogoś
  • Odpowiedz