Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +136
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BlackenedBlue +216
a co mówili, że przecież za pudełko się nie płaci ani CD to taniej będzie, logistyka zniknie
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
łahah, to ja wolę sponsorowac fitgirl/dodi żeby ludzie to mieli za darmo
źródło: temp_file6083212614556309232
Pobierz

Bądź typem 3/10. Poznajesz swoją księżniczkę 3/10. Zero wspólnych zainteresowań, podobnego spojrzenia na życie, zauroczenia, kompatybilności psychofizycznej. Po prostu dwie osoby co są ze sobą ze strachu przed samotnością. Budujesz z kimś takim życie - ślub, dzieci, wspolny dom. A potem poznajesz kogoś kto pasuje do ciebie lepiej
Haha jakby psa ze schroniska brała xD
Brzydkie są najgorsze bo tylko czekają na fwb z jakimś chadem. Pewnie prędzej się poderwie ładną dziewczyne będąc zwykłym kolesiem niż te brzydkie księżniczki co ruchaja się dla sportu.
Ja nie mam dziewczyny i często sobie wyobrażam że jestem z jakąś tam koleżanką w związku xd chyba z samotności i nudy takie projekcje się załączają
Prawda niestety jest taka że laska z słabym ryjem jest w stanie nadgonić ciałem - wystaczy nie być ulanym ani skinny fatem
Komentarz usunięty przez autora
@Ataxia pewnie że laska ze słabym ryjem będzie atrakcyjniejsza z fajnym ciałem a nie ulana, ale i tak nadal będzie to laska „na raz” bo kto by chciał mimo wszystko codziennie oglądać brzydką twarz. A znam naprawdę przystojnych facetów którzy są z grubymi laskami, ale te mają ładne twarze.
Co do naturalnego makijażu… potestuj laski na YouTube z tutorialami makijażu. Na pewno czegoś ciekawego się nauczysz, co może i Tobie się przyda.
Nie wierzę w sformułowanie, ze twarz wszystko popsuła. Bywają niepiękne dziewczyny, ale wszystko da się wyprowadzić. Czasem potrzeba tylko rady kogoś bardziej doświadczonego, kogoś