Aktywne Wpisy

adamsowaanon +51
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

hotshops_pl +235
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Ok, nie biorąc pod uwagę tatuaży, wulgarnego ubioru czy makijażu bo na to ma się wpływ, ona ma po prostu brzydką twarz. Szpary zamiast oczu, duży garbaty nos, twarz jak księżyc w pełni, wąskie usta. Na selfie wychodzi całkiem przeciętnie, na zdjęciach robionych zwykłym aparatem, z pewnej odległości jest naprawdę
Trzeba podchodzić realnie do życia i pogodzić się z pewnymi rzeczami by nie zrujnowały ci jego.
Komentarz usunięty przez moderatora
@imkazea każda laska sobie koniecznie musi ubzdurac że facetowi zależy tylko ja jednym xD a potem kłótnia albo nawet zakończenie relacji tak jak w Twoim przypadku. Coś mi się
@Zuleyka_z_Koviru haha, czym tak ujęłam? XD a co do bitch face, tak patrząc w przeszłość zastanawiam się czy oprócz braku urody nie dostałam i tego. Od zawsze słyszałam że patrzę się jakbym chciała kogoś zabić, jakbym była wyniosła i wredna, że mam malutkie, wredne, zielone oczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Baby to podstępne bestie, nie tłumacz się że nie prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby tak było to w ogóle by się Tobą nie zainteresował
Bo to ja się nim zainteresowałam i zaczęłam znajomość, on tylko skorzystał z okazji xD
Nie, brzydka kobieta nie spodoba się normalnemu
Bo to ja się nim zainteresowałam i zaczęłam znajomość, on tylko skorzystał z okazji xD
@imkazea ale dalej mi się wydaje że gdybyś było aż tak źle to by