Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@4pietrowydrapaczchmur:

z krótkimi wygląda tragicznie ale z długimi już nie. Mnie odrzucają tatuaże.

Ok, nie biorąc pod uwagę tatuaży, wulgarnego ubioru czy makijażu bo na to ma się wpływ, ona ma po prostu brzydką twarz. Szpary zamiast oczu, duży garbaty nos, twarz jak księżyc w pełni, wąskie usta. Na selfie wychodzi całkiem przeciętnie, na zdjęciach robionych zwykłym aparatem, z pewnej odległości jest naprawdę
  • Odpowiedz
@mathias94: Nie byłam z nim w żadnej relacji, to było kilka spotkań. Na początku sprawiał wrażenie jakby jednak odwzajemniał moje zainteresowania, ale jak piszę - to dlatego że chciał tylko jednego, a ze swoim wyglądem raczej nie miał dużego wyboru

@imkazea każda laska sobie koniecznie musi ubzdurac że facetowi zależy tylko ja jednym xD a potem kłótnia albo nawet zakończenie relacji tak jak w Twoim przypadku. Coś mi się
  • Odpowiedz
  • 0
ujęłas mnie. Jakbym była niebieskim to już bym podbijała ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Zuleyka_z_Koviru haha, czym tak ujęłam? XD a co do bitch face, tak patrząc w przeszłość zastanawiam się czy oprócz braku urody nie dostałam i tego. Od zawsze słyszałam że patrzę się jakbym chciała kogoś zabić, jakbym była wyniosła i wredna, że mam malutkie, wredne, zielone oczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@cadcadcad oczywiście, i ty jesteś przegrywem, więc o tym wiesz? Czy tylko przyszedłeś tutaj nasrać? Ja byłem przegrywem i podobały mi mocno przeciętne z wyglądu dziewczyny, które nigdy nie były popularne, a za to były nieśmiałe. Nawet swoich zdjęć na Facebooka nie wrzucały.
  • Odpowiedz
  • 0
@cukrowydamian: Jestem na tyle że nawet babcia nie pytała nigdy kiedy kogoś przyprowadzę, bo sama widzi że nie ma szans ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bo to ja się nim zainteresowałam i zaczęłam znajomość, on tylko skorzystał z okazji xD
  • Odpowiedz
  • 0
@olaf_wolominski:

ITT femboty nadal nie moga zrozumieć ze brzydka kobieta spodoba sie wielu facetom, a brzydki facet nie spodoba sie żadnej kobiecie

Nie, brzydka kobieta nie spodoba się normalnemu
  • Odpowiedz
@cukrowydamian: Jestem na tyle że nawet babcia nie pytała nigdy kiedy kogoś przyprowadzę, bo sama widzi że nie ma szans ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bo to ja się nim zainteresowałam i zaczęłam znajomość, on tylko skorzystał z okazji xD

@imkazea ale dalej mi się wydaje że gdybyś było aż tak źle to by
  • Odpowiedz