Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@imkazea: Ja p------e żebyś wiedziała co się działo u mojej kosmetyczki osiedlowej na paznokciach. Bardzo często przychodziła tam taka bananowa licealistka i opowiadała o problemach z chłopakiem, robiła sobie bardzo specyficzne paznokcie i zmieniala je raz w tygodniu. Po dwóch wizytach znałam jej nazwisko, adres, dane chłopaka, historię życia i co moment słyszałam "co typiara" xD Już nie mówiąc o tym jak ją wyśmiewały.
  • Odpowiedz
@imkazea nie mnie zawołałaś xD ale wracając to jak mówisz że spoko było wtedy to zapuszczaj dalej i na figurę to siłownia najlepsza i twarz się pewnie też zmieni trochę przez to. Wymaxuj to co masz skoro i tak czekasz w kolejce na zabieg.
  • Odpowiedz
  • 0
@ApoIIyon: O rzeczywiście xDD taki mam plan, chociaż nie było spoko, bo jak napisałam - cały zachwyt mijał gdy ktoś zobaczył moją twarz ( ͡° ͜ʖ ͡°) i wydaje mi się, że najpierw jednak praca nad tym co mam w głowie, bo jednak takie negatywne komentarze od jakichś randomów wpływają na człowieka i mogłabym być nawet 10/10 a i tak pewnie uważałabym siebie za brzydką
  • Odpowiedz