Aktywne Wpisy
wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Laska pracuje na pełny etat w korpo, współprowadzi w firmę IT, kończy psychologię zaocznie (z pasji) i uczy się języka francuskiego, do tego jakieś jogi, srogi, k---a wspinaczki górskie, wyprawy rowerowe, kajaki, co chwilę nowe zdjęcia z innej przygody na ig.
Nie chce mi się innych przykładów wymieniać nawet, bo i tak nikt nie przeczyta.
K---a jak?
To ja pracuję na home office, po robocie siłka, coś się chwilę douczę, 3 posiłki dziennie i jest 21:00.
Co ci ludzie k---a nie śpią, czy ich doba ma 40h?
Co najmniej kilka takich osób znam. Do tego tryskają pozytywną energią. Na kokainie jadą non stop?
#pracbaza #zalesie #korposwiat #korpobitch #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Natomiast normalny człowiek aproksymując, gdy śpi 8h to ma wystarczająco snu głębiego w całkowitym śnie.
Mówią
Pracy pełen etat to 8 godzin. Chyba że siedzi na HO i przez większość czasu robi co innego
Współprowadzi firmę IT. Na moje przyjdzie parę razy na miesiąc na spotkanie zarządu i już.
Studia zaoczne. Jest wiele uczelni gdzie płaci się za papierek. Możliwe że to jest to
Uczy się języka francuskiego. Albo jakieś Duolingo albo 2 godziny w tygodniu na kursie
Dodatkowe aktywności. Wystarczy że spędzi się pół dnia (max
@omajgydnes: kwestia stanowiska. Ja masz menedzerskie to Twoim celem jest zbudowanie zespolu i dobrze naoliwionej maszyny. Jak to masz to samo chodzi a Ty masz nie popsuc
@omajgydnes: I już wiemy, że kolega z łódzkiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Oj jak ja to znam i tez mnIe to wkurza.
Ale z drugiej strony powiem tak - jesli zalozymy, ze czesc rzeczy jest od swieta / wyjazdu / raz na jakis czas (jak wspinaczka czy rowery), na inne przeznacza 1 dzien tygodnia i ze nie potrzebuje spac duzo, to jest mozliwe - a