Aktywne Wpisy
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
DerMitteleuropaer +128
Jak w 1998r. policjant #!$%@?ł chłopaka w Słupsku to zamieszki trwały tydzień. Policja z całej Polski musiała się zjechac, żeby to opanować. Policjant został skazany przez sąd. Dostał śmieszny wyrok, ale przynajmniej dostał. Dzisiaj #!$%@? typa, jest normalnie filmik z tego, a i tak zatuszują i za pół roku nikt nie będzie pamiętał xD Niby lepsze czasy, ale co z tego jak coraz bardziej #!$%@?.
Komentarz usunięty przez autora
@NiebieskiWStringach: byłeś tam i wszystkich badałeś alkomatem oraz robiłeś testy na obecność narkotyków. Wiem, bo byłem tym testem.
w sumie ciekawe jak teraz czuje sie jego matka ktora zadzwonila na policje
chciala go pewnie chronic a tu taki final
i ciekawe czy na intwerencji byl policjant ktorego Bartek sie bal i ktory sie na niego uwzial
Dziś w Lubinie tylko lokalsi chyba podymili i się już rozeszło.
@NiebieskiWStringach: To, że to był patus nic nie zmienia. Policja nie jest od zabijania ludzi.
Komentarz usunięty przez moderatora