Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 264
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JulianCarax: Czy ja wiem. Ja naprawdę kiepsko pływam, nie ogarniam stylów kiedy pływa się na brzuchu, pływam tylko na plecach znośnie, ale i tak kiepsko, i bez problemu się unoszę. Zaczynam opadać kiedy panikuje, ale to kwestia głowy, a nie ciała. A zaznaczę, ze jestem bardzo chuda, 45kg i 170cm.
  • Odpowiedz
@hansoloxd "Mężczyźni weszli do wody na niestrzeżonym kąpielisku, mimo że obok, na strzeżonej plaży, miała akurat powiewać czerwona flaga, zakazująca kąpieli."

Janusz pewnie k----ł, że ratownicy wieszają czerwoną flagę, bo im się robić nie chce :)
  • Odpowiedz
KAŻDY CZŁOWIEK JEST W STANIE UNOSIĆ SIĘ NA WODZIE NIE WYKONUJĄC ŻADNYCH RUCHÓW.

Tutaj odleciałeś, w jeziorku lub basenie tak, w morzu zaleje ci morde fala i tyle sobie "podryfowałeś" bezwładnie

Zawsze warto mieć ze sobą przywiązaną do pasa bojkę ratunkową lub pustą, 2,5 litrową butelkę po napoju lub wodzie.

(
  • Odpowiedz
Zawsze warto mieć ze sobą przywiązaną do pasa bojkę ratunkową lub pustą, 2,5 litrową butelkę po napoju lub wodzie.

( ͡° ͜ʖ ͡°) widziałeś chociaż 1 osobe kiedyś na plaży z takim sprzętem ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@bobikufel: Lubię sobie popływać w okolicznej żwirowni gdzie co roku topi się kilka osób. Używam bojki ale nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek poza mną
  • Odpowiedz