Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +24
#perfumy
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozpoczynam kontrowersyjny wątek.
Poproszę o perfumy po których jak ktoś ich używa to od razu zakładacie, że ktoś jest bezguściem i czujecie obrzydzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_20250620_094733
Pobierz
Volantie +144
Nie palę już ponad 6 lat (。◕‿‿◕。)
#chwalesie #rzucampalenie #rzucaniepalenia #palenie #nalogi #p-------y
#chwalesie #rzucampalenie #rzucaniepalenia #palenie #nalogi #p-------y
źródło: temp_file6998709048097712021
Pobierz

źródło: comment_1627798244qYVaMTZJbitr6YwdTu6v1e.jpg
Pobierzźródło: comment_1627798250BXRuzBF2Dum6cZefj4bqP1.jpg
Pobierz@hansoloxd: jak?!?! Całe życie każdego proszę czy może mnie tego nauczyć i nie mogę (╯︵╰,)
Jak stoisz przu spokojnym morzu na brzegu to pewnie zauważyłeś że jakiś kawałek w głąb morza jest druga mielizna jak przy brzegu (jaśniejszy kolor).
Wiatr pcha wodę do brzegu górą po czym ta do morza wraca dołem napotykając na tą mieliznę, która ją blokuje.
W pewnym miejscu woda tą mieliznę przerywa i w tym miejscu woda
źródło: comment_16277993256xvM0W40fY5oN0K5A4LIbu.jpg
Pobierz@hansoloxd: a jeśli nie? Jeśli wieje w stronę plaży? Płyniemy w dowolną stronę równolegle do morza czy są jakieś inne zasady?
@Bosayerba: Dlatego tyle osób w Bałtyku tonie przez to, nie jest to jakieś "potężne" morze ale i tak trzeba uważać
Ja nie jestem w stanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@hansoloxd: dzieki za wpis, ale i tak pewnie kurla zapomne i sie utopie jak debil
Nie każdy. Osoby szczupłe tego przywileju nie mają.
@hansoloxd: chyba lepiej bojkę pływacką. Bojkę ratunkową przewiesza się przez ramię i nie służy ona do pływania.