Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sophos +3
Czas na mały coming out. Chyba dojrzałem już do tego.
Czasami pozwalam sobą manipulować. Znam wszystkie techniki manipulacji i pozwalam — tylko wtedy, kiedy mi się to opłaca.
Czasami udaję, że wierzę w kłamstwo, mimo że wiem, że mnie okłamują. Czasami udaję głupszego niż jestem. Właściwie zazwyczaj, bo tak jest wygodniej.
I choć mam dwie cechy socjopatyczne, można mnie skrzywdzić. Bo czasami cierpię.
Moje AD(H)D ma jednak swoją funkcję: kiedy dotknę dna albo ktoś skrzywdzi
Czasami pozwalam sobą manipulować. Znam wszystkie techniki manipulacji i pozwalam — tylko wtedy, kiedy mi się to opłaca.
Czasami udaję, że wierzę w kłamstwo, mimo że wiem, że mnie okłamują. Czasami udaję głupszego niż jestem. Właściwie zazwyczaj, bo tak jest wygodniej.
I choć mam dwie cechy socjopatyczne, można mnie skrzywdzić. Bo czasami cierpię.
Moje AD(H)D ma jednak swoją funkcję: kiedy dotknę dna albo ktoś skrzywdzi

#zwiazki #zalesie
@Przydupaska Nick zobowiązuje.
Wg mnie wygodniejsze jest bycie niezależnym i że się ma wszystko w 4 literach - za dobrze się ludziom powodzi żeby musieli być empatyczni, więc tylko niektórzy są bo chcą
Komentarz usunięty przez autora
@Przydupaska: Bo większość ludzi nadających się do związku jest w związkach przed końcem studiów?
Pozostali mają jakieś wady które prędzej czy później związki
@Przydupaska: Been there. Trzymaj się. (づ•﹏•)づ
Istnieją. Jestem tego przykładem. Nie muszę nigdzie jechać. Nigdzie iść zjeść. Itede. Ksoazka, film, gra i jestem happy.
Polecam robić notatki przy każdym baicie czy innych zbyt jaskrawych poglądach jakiejś osoby i mieć ten dodatek co pokazuje notatki przy postach - nieraz od razu wychodzą fajne kwiatki
źródło: comment_1627649063z2XHsHiekxeC9lkAxHbdQj.jpg
Pobierz@Missudi: xD