Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie jestem w stanie pokochać normalnego chłopakach. Od zawsze zakochiwałam się w mężczyznach z problemami, głównie psychicznymi. Chcę im pomagać, wspierać i pomóc w leczeniu. Mój były miał fobię społeczną, nie było łatwo wyciągnąć go do ludzi, ale wspólnymi siłami wraz z lekarzem udało się osiągnąć sukces. Niestety przestałam go kochać, gdy wyzdrowiał. Mam potrzebę uzdrowienia innego, najbardziej marzę o uratowaniu komuś życia, np. chłopakowi stojącemu nad przepaścią albo rzucającemu się pod pociąg, ktorego mogłabym w ostatniej chwili uratować. Skąd u mnie takie potrzeby?
#pytaniedoeksperta #psychologia #psychiatria #rozowepaski #zalesie #niebieskiepaski #milosc #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ff45c3f26956000ac8bd87
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: najczęściej jest to oznaką własnych problemów która zamiast u siebie, próbujesz rozwiązać u innych
ale ja się nie znam, polecam wizytę u odpowiedniego specjalisty jeżeli bardzo Ci to przeszkadza.
Powodzenia
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Pewnie podłoże Twej przypadłości leży we wczesnym dzieciństwie, jak traktowali Cię rodzice, w jakim środowisku dorastałaś, jakie traumy przeszłaś (których możesz nawet nie pamiętać). Psychoterapeuta powinien umiejętnie te wspomnienia wyciągnąć z czeluści Twej pamięci. Za jakieś 150 zł/tyg.
  • Odpowiedz