Aktywne Wpisy

Piter1489 +407
Jej rodakom np. trafiło się, że mogą zostać rozerwani na froncie przez granat zrzucony z drona ze styropianu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 1000011958
Pobierz
kaczoor +189
źródło: temp_file3894560270093818920
Pobierz

Nie jestem w stanie pokochać normalnego chłopakach. Od zawsze zakochiwałam się w mężczyznach z problemami, głównie psychicznymi. Chcę im pomagać, wspierać i pomóc w leczeniu. Mój były miał fobię społeczną, nie było łatwo wyciągnąć go do ludzi, ale wspólnymi siłami wraz z lekarzem udało się osiągnąć sukces. Niestety przestałam go kochać, gdy wyzdrowiał. Mam potrzebę uzdrowienia innego, najbardziej marzę o uratowaniu komuś życia, np. chłopakowi stojącemu nad przepaścią albo rzucającemu się pod pociąg, ktorego mogłabym w ostatniej chwili uratować. Skąd u mnie takie potrzeby?
#pytaniedoeksperta #psychologia #psychiatria #rozowepaski #zalesie #niebieskiepaski #milosc #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ff45c3f26956000ac8bd87
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
ale ja się nie znam, polecam wizytę u odpowiedniego specjalisty jeżeli bardzo Ci to przeszkadza.
Powodzenia
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua