Aktywne Wpisy
Arbuzlele +351
MaxwellStB +31
Czytając wykop mam wrażenie że jestem jedyną osobą ciesząca sie z kredytu 0% xD mam w dupie ceny kurników od developerów, potrzebuję hipoteki na dokończenie budowy. Mam stan surowy zamknięty, przy takich dopłatach mogę wziąć na wykonczenie pod klucz z bardzo atrakcyjna rata
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@tellet: grube nie są, po prostu to już kwestia mięsni przy takiej objętości na nogi, tłuszczu tam ni ma specjalnie; no i genetyka - niska dziewczyna
@Kasahara: no to masz klientkę na tą swoją nową maść ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gdy w tym momencie wiele osob odpada i potrzebuje motywacji zeby cisnac dalej, to TY #!$%@?, nie zastanawiasz sie czy robisz to dalej lub czy ma to sens tylko po prostu to robisz.
Wierze, ze osiągniesz cel, ale pamietaj, ze
50 latka może schudnąć, jednak tu już raczej jakieś marszobiegi bym polecał lub po prostu spacery oprócz diety. Choć bardziej to bym dał jakiś protokół ad libitum/uświadomienie osoby na temat odżywiania aniżeli sztywną rozpiskę dietetyczną w takim wieku
@churros8: nagrywa się co tydzień :) Tak potrafię i zajmuję się trójbojem gdzie ludzie od pustej sztangi u mnie dochodzą do 200 kg+ siadów i ciągów nie odnosząc urazów :). Widze co się dzieje na siłowniach komercyjnych i jakie miernoty tak trenują ludzi, nieskromnie zamkniętymi oczami telepatycznie bym