Wpis z mikrobloga

Ja p------e cyrk w #pracbaza xDDD

Pracujemy sobie w barze z jedzeniem, jest nas troje + szefu, który robi w sumie czasem to co my, ale też sprawy administracyjne i układa grafik.
Zawsze jak dostawa przychodzi to ktoś musi być i przyjąć towar (pomóc wnieść, policzyć i podpisać).
No i zobaczcie co napisał na grupce na messengerze xDDD (kolory nad wiadomością są te same dla danej osoby, czerwony prostokąt to szef) XDDD
Przedtem pisał do każdego z osobna na priv, screeny od każdego załączam w komentarzach xD (na jednym screenie jest nawet wyjaśnienie czemu MENADŻER nie może przyjść xDDDDDD

#januszex #bekazpodludzi
Goronco - Ja p------e cyrk w #pracbaza xDDD

Pracujemy sobie w barze z jedzeniem, j...

źródło: comment_1626346527DwB6COCvRfdeaYQaNIodTJ.jpg

Pobierz
  • 187
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak dla mnie to nie tylko jest on Januszem biznesu tylko cała atmosfera w firmie jest patologiczna i to jest problem, jakieś pseudo kumpelstwo a tutaj powinna być jasna relacja szef-pracownik i twardy grafik ogarnięty tydzień wcześniej gdzie są pokryte każde z dni. Zobacz po samym tekście OP, że oni w ogóle go nie szanują "Jest szefu, który czasem robi to samo co my, ale nie może przyjść do pracy bo MENADŻER
  • Odpowiedz
@rakiwo: ty to w ogóle jakieś dziwne sytuacje opisujesz
jak klub ma koncert to czy mecz czy inny event to zatrudnia na umowę zlecenie
a tak żeby ci wpadli hurtownie tak z d--y z ulicy to się raczej nie zdarza
no i też o wieczorze kawalerskim trzeba wpierw poinformować i ustalić nikt normalny tak nie wbija z ulicy na heja XD
  • Odpowiedz
@SarahC: xD ej dziewczyno jak jesteś ze wsi czy z jakiegoś małego miasta to nie udzielaj się i nie rzucaj swoich głupich tez. Bo w dużych miastach to norma, że jak masz lokal w centrum miasta to możesz nagle z nienacka zostać zalany klientami np. w Katowicach na ulicy Mariackiej czy w Łodzi na Piotrkowskiej nikt nie rezerwuje sobie miejsca na wieczorze panienskim czy kawalerskim tylko wbija nagle 20 osób
  • Odpowiedz
@wcfilmowe: raczej fajnym ty musisz być prymitywem, że uważasz iż relacje przełożony-pracownik powinny wyglądać inaczej niż oficjalnie z zachowaniem hierarchii.
  • Odpowiedz
@SarahC: xD no jak ty musisz na panienski specjalnie organizować imprezę przez stronę to nie mam żadnych wątpliwości, że jesteś ze wsi. Dziewczyno od 31 lat mieszkam w Katowicach, od 20 lat w jego centrum co weekend przez moje miasto przewija się dziesiątki kawalerskich i panienskich i uwierz mi nikt nie rezerwuje miejsc, akcja jest prosta, najpierw się n-----ć na Mariackiej + coś zjeść a potem uderzanie w jeden z
  • Odpowiedz
@hasek34 miałem takiego w pracy kolegę, podszedł do niego kierownik w piątek i mówi
-"Panie X, jutro pracujemy."
-Kierowniku, ja wiem że wy jutro pracujecie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Goronco: Jak to teraz pracujesz w korpo, to z kiedy jest ten screen, wrzucasz piszesz zże cyrk w pracbaza a w mastepnym komentarzu piszesz że teraz pracujesz w korpo. Ja jebe, na zarzutke to nie wygląda ale to chyba stara sprawa
  • Odpowiedz