Aktywne Wpisy
WielkiNos +65
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Uuroboros +349
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
Pracujemy sobie w barze z jedzeniem, jest nas troje + szefu, który robi w sumie czasem to co my, ale też sprawy administracyjne i układa grafik.
Zawsze jak dostawa przychodzi to ktoś musi być i przyjąć towar (pomóc wnieść, policzyć i podpisać).
No i zobaczcie co napisał na grupce na messengerze xDDD (kolory nad wiadomością są te same dla danej osoby, czerwony prostokąt to szef) XDDD
Przedtem pisał do każdego z osobna na priv, screeny od każdego załączam w komentarzach xD (na jednym screenie jest nawet wyjaśnienie czemu MENADŻER nie może przyjść xDDDDDD
#januszex #bekazpodludzi
Zresztą p------a akcja xD typ na jeziorko sobie może jechać ale wy z---------ć musicie xDDDDD
Nikt nie będzie robił u takiego janusza. Niech k---a jedzie nad jezioro i
Żeby mnie zwolnić na zachodzie, musi mieć konkretny powód, inaczej mogę iść do urzędu który poprowadzi sprawę za mnie i sąd każe mnie znów zatrudnić oraz wypłacić ekwiwalent XD
Wypowiedzenie pisemne, od 4 do 20 tygodni wcześniej(w zależności od stażu) /
Przy zwolnieniu odprawa XD
Musi przestrzegać "ciszy" abym mógł wypocząć po pracy oraz wypłacać dodatki za pracę na zmianę oraz w
Komentarz usunięty przez autora
@Goronco
PS kto pracował w gastro ten w cyrku się nie śmieje. Januszow nie brakuje
@Goronco: trochę obronię twojego szefa. Pracuję w hurtowni na pomorzu, w sezonie mamy urwanie d--y i zdarza się, że kierowcy skończy się czas pracy i wraca z towarem. Kierowca w aucie z tacho, może pracować max 15 godzin w ciągu doby. Mamy też busiarzy, jeżdżą przeładowani po 3-4 kursy dziennie, również im zdarza się nie wyrobić do klienta.
Wczoraj jeden z kierowców