Wpis z mikrobloga

Ja p------e cyrk w #pracbaza xDDD

Pracujemy sobie w barze z jedzeniem, jest nas troje + szefu, który robi w sumie czasem to co my, ale też sprawy administracyjne i układa grafik.
Zawsze jak dostawa przychodzi to ktoś musi być i przyjąć towar (pomóc wnieść, policzyć i podpisać).
No i zobaczcie co napisał na grupce na messengerze xDDD (kolory nad wiadomością są te same dla danej osoby, czerwony prostokąt to szef) XDDD
Przedtem pisał do każdego z osobna na priv, screeny od każdego załączam w komentarzach xD (na jednym screenie jest nawet wyjaśnienie czemu MENADŻER nie może przyjść xDDDDDD

#januszex #bekazpodludzi
Goronco - Ja p------e cyrk w #pracbaza xDDD

Pracujemy sobie w barze z jedzeniem, j...

źródło: comment_1626346527DwB6COCvRfdeaYQaNIodTJ.jpg

Pobierz
  • 187
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goronco: ja bym na miejscu typa w poniedziałek jak przyjdziecie powiedział ze wolne xD do końca roku. i wyjechał bym w bieszczady.
Zresztą p------a akcja xD typ na jeziorko sobie może jechać ale wy z---------ć musicie xDDDDD
  • Odpowiedz
@siepan: że co? XD
Żeby mnie zwolnić na zachodzie, musi mieć konkretny powód, inaczej mogę iść do urzędu który poprowadzi sprawę za mnie i sąd każe mnie znów zatrudnić oraz wypłacić ekwiwalent XD
Wypowiedzenie pisemne, od 4 do 20 tygodni wcześniej(w zależności od stażu) /
Przy zwolnieniu odprawa XD

Musi przestrzegać "ciszy" abym mógł wypocząć po pracy oraz wypłacać dodatki za pracę na zmianę oraz w
  • Odpowiedz
@rakiwo: Widzę syndrom niewolnika xD. Pan każe Ty robisz? Skoro szef, menadżer źle rozplanował dostawę i grafik to chyba jego wina.
@Goronco
PS kto pracował w gastro ten w cyrku się nie śmieje. Januszow nie brakuje
  • Odpowiedz
@rakiwo: Caly problem jest taki ze w wiekszosci masz racje. Fakt - mozna zrobic cos ekstra za cos ekstra. Czy to sobota czy nadgodziny np za jakies wolne czy pojscie na reke. Ale jesli odpisujesz przelozonemu ze nie dasz rady to nie dasz rady. Rozmowa sluzbowa. Ale jesli ktos zaczyna Ci wjezdzac w zycie prywatne glupimi tekstami w stylu „a co masz niby takiego waznego” to odpowiedz jest tylko jedna.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
(...)sam s--------l termin dostawy i jeszcze robi problemy

@Goronco: trochę obronię twojego szefa. Pracuję w hurtowni na pomorzu, w sezonie mamy urwanie d--y i zdarza się, że kierowcy skończy się czas pracy i wraca z towarem. Kierowca w aucie z tacho, może pracować max 15 godzin w ciągu doby. Mamy też busiarzy, jeżdżą przeładowani po 3-4 kursy dziennie, również im zdarza się nie wyrobić do klienta.

Wczoraj jeden z kierowców
  • Odpowiedz