Aktywne Wpisy
WielkiNos +271
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Adekwatnie z hydraulikiem - musiałem nowy kran założyć, poprosiłem majstra żeby przyszedł to ogarnął. Po tygodniu czekania kupiłem pakułę, pastę i sam ogarnąłem bo nie miałem cierpliwości czekać po prostu XDDD
Ostatnio 3 tyg temu poleciłem chłopa do pracy, niby wszystko ok ale na okresie próbnym już 2 razy wyjście wcześniej a wczoraj spóźnienie 1.5h.
Nie wspomnę że na rozmowę o pracę miał być o 9, a dotarł po 11, ściemniając że niby pociąg się nie zatrzymał, 3 min w necie i tel na PKP i info że pociąg normalnie stanął.
Jakieś #!$%@? cudowne przypadki typu karta sim
Komentarz usunięty przez autora
Nie odpisywanie, nie oddzwanianie, zdawkowe odpowiedzi na pytania, umawianie się na telwfon/spotkanie i nie dotrzymywanie tego, nawet bez uprzedzenia (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Mithrindil: Mam w rodzinie budowlańca/od wykończeń. Problemy też wynikają ze złego szacowania czasu, opóźnień spowodowanych przez inne ekipy (nie może montować kuchni jak płytki nie położone etc), zmian wprowadzonych przez klienta (małych, które jednak opóźnią cały remont a w efekcie następna robota się opóźni) i pomniejszych problemów które nie
@brednyk: zarobieni, sadze, jedni biora terminy i z gory wiedza ze bedzie opoznienie, ale chca klienta na juz, a drudzy mowia jak jest na prawde, masz termin za 3 miechy na ogrodek, no i tak mowiac nie zarobia bo komu ogrodek potrzebny na jesien.