Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@GlenGlen12: Ziomek, ale wiesz, ze wszyscy faceci jakich przegladasz tez musza miec ustawione, zeby pokazywało im mezczyzn? Wiesz co to oznacza?
  • Odpowiedz
@YouCanCallMeBillieGates: Auto na wschodzie to wyznacznik statusu. Możesz mieszkać w ziemiance i jeść surowe ziemniaki, ale auto jako mężczyzna musisz mieć. Więc saszka z Iwanem są gotowi zrobić wszystko aby zdobyć samochód. Wiadomo u nas też coś takiego można zauważyć, szczególnie wśród sebków z mniejszych miejscowości, ale nie przybiera to aż tak absurdalnej formy jak na wschodzie.
  • Odpowiedz
faceci jakich przegladasz tez musza miec ustawione, zeby pokazywało im mezczyzn? Wiesz co to oznacza?

@venz:

Że zawsze chętnie o-------ą coś na ciepło?
  • Odpowiedz
@GlenGlen12: wszystkie te Ukrainki które cię lakują to widzą w Tobie sponsora, a nie partnera życiowego. Przykro mi typie ale taka jest prawda. Na priv mogę Ci wysłać jak moja koleżanka Ukrainka (mieszkająca w Polsce) opowiada mi czym dla Ukrainki jest związek z Polakiem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Oprócz tego, że faktycznie są ładne to niestety ale trzeba łożyć na nie siano. One są wychowane w
  • Odpowiedz