Aktywne Wpisy

mirko_anonim +120
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

Sleepypl +650

Więc nic specjalnego, ale ogólnie się zgadzam z Tobą że tam powinno być łatwiej Polakowi, kiedyś jak się jechało na Podkarpacie czy Warmię to każdy z "zachodu" to był Warszawiak xd a każdy zagraniczny to Amerykanin. Myślę że podobnie to działa na Ukrainie. Każdy z zachodu to lepszy
źródło: comment_1626010960dMh9RlDUi1cbDFytz944yU.jpg
Pobierz@GlenGlen12: Co do tematu wpisu odnosić się nie będę tylko taka mała uwaga pozwalająca lepiej zrozumieć perspektywę: Auto które w Polsce kosztuje 35k we Lwowie kosztuje 2x tyle co w Polsce i jak ktoś myśli że na Ukrainie nie ma ludzi hiperbogatych to jest w zdecydowanie dużym błędzie.
@GlenGlen12: To nie jest czasem zwykły Ford Focus 2? Egzemplarz z 2013 do odklepania bez problemu da się dostać poniżej 30k.
Komentarz usunięty przez moderatora
@NoMercyIncluded: gdzie ty tu widzisz focusa, a tym bardziej jeszcze dwójkę?