Wpis z mikrobloga

Naprawdę, to jest absurdalne że ktoś wyszedł z takim pomysłem i jeszcze bardziej absurdalne że ktoś to przyklepał

@NPC_358034:
Jeszcze bardziej absurdalne jest to, że ktoś to później w telewizji ogląda ( ͡° ʖ̯ ͡°). Że ktoś wysrał się na chodnik to nie takie dziwne. Że ktoś to ze smakiem zjada, to już mnie szokuje.
  • Odpowiedz
@NPC_358034: Noo, absurdalne to jest to, że takie fikołki dzieją się w państwie które należy do NATO i do Unii Europejskiej i teoretycznie jest państwem cywilizowanym. A takie zagrania to nie wiem czy nawet w Korei Północnej są stosowane...

Nie wiem jak Wy, ale jeśli Tusk poprowadzi PO do zwiększenia ich pozycji w sondażach, to będę murem za tym człowiekiem. Fakt, że przydałyby się nowe twarze na scenie politycznej ale
  • Odpowiedz
@NPC_358034: Tak, np. pokroju Bosaka... ale Tszaska również. I Hołownia jeszcze w miarę młody i jakby nie patrzeć taki Zandberg również (Biedroń nie wiem - z twarzy młody ale ma siwe włosy, więc chyba nie taki młodzik). Wymieniłem zawodników. Co nie znaczy że z jakimś sympatyzuję. Tak czy inaczej myślę, że jest to swego rodzaju kolejna generacja polityczna po Leszku M., Olku K., Leszku B. czy Jerzym O.. Tusek i
  • Odpowiedz