Romantyzm, groza i dramat. Te pojęcia doskonale oddają charakter Mercy. To swoista mieszanka gatunków, która zaspokoi romantyczne dusze i nakarmi te niespokojne. Żurek –mój redakcyjny kolega – miał rację co do serii. Jest godna uwagi, a co najgorsze, każdy z dotychczasowych tomów pozostawia głód, który (jak się nam wydaje) zostanie poskromiony podczas lektury kolejnej odsłony. Nic bardziej mylnego. Recenzja komiksu Mercy Tom 2 #komiks #komiksy #nerdheim
Zadzwoniłam do rodziny po x latach i poprosiłam o pomoc... I wracam na stare śmieci. Dajcie trochę plusów na otuchę bo czeka mnie zmiana całego życia i walka o dzieci. #smutek #zalesie #przegrywka
Romantyzm, groza i dramat. Te pojęcia doskonale oddają charakter Mercy. To swoista mieszanka gatunków, która zaspokoi romantyczne dusze i nakarmi te niespokojne. Żurek –mój redakcyjny kolega – miał rację co do serii. Jest godna uwagi, a co najgorsze, każdy z dotychczasowych tomów pozostawia głód, który (jak się nam wydaje) zostanie poskromiony podczas lektury kolejnej odsłony. Nic bardziej mylnego.
Recenzja komiksu Mercy Tom 2
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1625158891dhPRs76DKOjPZwjL1wAvWm.jpg
Pobierz