Aktywne Wpisy

Basti91 +10
źródło: 1000036185
Pobierz
Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_1624655283Xc40y4i3rSelJzZFwRNp7F.jpg
Pobierz@f4lcon: tak, a ty?
„a przynajmniej, ze wszystkich tkanek żywych organizmu najbardziej ją przypomina” xdddd fest argument. Na bank, na mące z woda pojawiły się komórki mięśnia sercowego. Czy to był mięsień Jezusa? Wojtyły? Czy ta plama byla żółta?
I w tej historii pierwszy chłopiec zabrał komunię, ale jak zaczął się nią bawić to uwaga...piorun go trafił
Lepiej zastanów się już teraz jak wtedy zareagujesz, bo może popsuć to Twoje relacje z niebieskim.
Powodzenia.
Gx
@SKYFander: oj, może myśli, że znaleźli obcięte paznokcie, czy coś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SP_Alfa_Kilo:
Żadna święta. Sybilla znaczy po prostu wieszczka i było ich wiele w
Ja od teściowej na dzień dziecka dostałem taką oto pozycję:
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4930221/czas-dobiega-konca-wielkie-przepowiednie-dla-polski-i-swiata
Chyba się zawezmę i przeczytam (chociaż tego zmarnowanego czasu nikt mi nie odda). Czuję, że może być grubo. Liczę trochę na sentymentalny powrót do lat 1990-2000 gdzie cały czas trąbiono o końcu świata ;).