Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +926
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
nowszyja +391
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

- Jesteś bohaterem ratującym świat? To znajdź mi 1000 tych niebieskich kwiatków. Są bardzo rzadkie. I nie pomyl ich z turkusowym, bo zniszczą niebieskie i będziesz musiał zbierać od nowa.
- No weź, naprawdę musisz polizać te 3 kamienie, które znajdują się na skrajnych końcach mapy (gdzie oczywiście nie ma fast travel). Inaczej nie dam ci klucza do tych drzwi obok, których dziwnym trafem, jako jedynych w grze, nie możesz otworzyć wytrychem
- Co? Wojna? Wybuchy? Pociski nam latają nam głową? Lepiej opowiem ci 15min historię o tym, jak mój brat srał, a potem już nie. Oczywiście NIE MOŻNA JEJ POMINĄĆ
- Idziesz sobie korytarzem, a tu nagle jeb, zarywa się podłoga. Czemu akurat przed tobą? Tyle lat tu jest, pod nikim się nie zarwała, ale akurat przed tobą musiała. Jak to przejść? A no akurat tak się zarwała, że został mały fragment przy ścianie. Bohater się przykleja do niej i krok po kroku pokonuje przepaść. Nawet nie musisz balansować. Przejście dziury zajmuje mu minutę. Gdyby się nie zarwała, przebiegłbyś ten fragment w 3 sekundy.
Mam wrażenie, że gry kiedyś były bardziej skondensowane. Musiały się zmieścić na dyskietkach/płytach, więc nie było miejsca na takie gówna. Teraz może mieć 200gb z czego połowa to gówniane, nieprzewijalne cutscenki. Ty chcesz pograć, a siedzisz przed ekranem i oglądasz jak bohater myje zęby.
#takaprawda #gry #ps5 #xbox #pcmasterrace
Polecam sprawdzić Hadesa jeśli jeszcze nie grałeś. Mam chyba z 40h na liczniku i pewnie jeszcze nie raz wrócę.
@ZieloneKoloTramwaja: gratulacje odkryłes loading screen ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Theos: we wszystko od
@greven: Dokładnie. Byłem fanem AC, przeszedłem wszystkie części a trylogia Ezio to jedna z najlepszych gier jakie grałem. Niestety od Origins zrobili z tego typowego action rpg z masą bezsensownych questów i rozwleczoną rozgrywką. Odyssey to jest najgorszy grind festival w singlu jaki widziałem. AC:O byłoby dużo lepszą grą, gdyby
Grałem w Control (za darmoszke w Epic), ale fabuła jest tak nijako poprowadzona. W dodatku znaleźć coś na tej mapie to koszmar na początku, więc większość czasu spędziłem na chodzeniu po całej mapie i szukaniu drzwi. W pewnym momencie przeciwnicy pojawiają się hurtowo i zamiast starać się ich sprytnie pokonać to tylko możesz czekać aż cooldown zejdzie i klikać
Jedynie jak coś odpalam to sandboxy. Cities skylines + beamng drive + MSFS
źródło: comment_1624017604zzlZaODAzmUzdNEtr2DO11.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora