Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

niepisowski +110
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz

@jezyczka: Akurat żeńskiej kadry nie jest mi wcale żal. Sorry, ale sport to jest po prostu forma rozrywki, a siatkówka kobiet nie jest atrakcyjna wcale. Oczywiście, że eksplozywności czy siły nie ma co oczekiwać, ale techniki czy
I też nie chcę mówić, że tylko żeńska siatkówka ma źle, a kadry w innych dyscyplinach sportu mają super, tylko, że z tego co zauważyłam, to
@kezioezio: K---a ale jesteś głupi (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Ice_Glaze: No gdzie tam masz technikę, przypominam że większość z nich serwuje flotem, a w przyjęciu ta piłka odbija się czasami jak od krzesła.
To że kobiety maja mniej siły i dynamiki to nie znaczy że są gorsze technicznie. Co ma jedno do drugiego?
Kobiety z powodu braku siły częściej trenują flota bo jest w ich przypadku skuteczniejszy, dobry flot robi tyle samo pkt co zagrywka siłowa z wyskoku. Spójrz na ostatnie statystyki mecz Pol-Rus i ile razy serwował Kłos który serwuje flotem lub hybrydą.
Jeżeli kobiety są tak słabe technicznie to z
Natomiast po prostu boli mnie to, że jest potencjał, nie żeby od razu na top 10 na świecie, ale na solidny europejski zespół, który jest ewidentnie marnowany przez upieranie się koniecznie przy tym jednym