Wpis z mikrobloga

Jakie macie cele w życiu? Ja zaciskam zęby w #pracbaza żeby tylko wrócić do domu nabrać się tabletek i iść spać. Straciłem wszystko. #depresja
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turkotka: Czasami dotarcie do tego dna jest potrzebne, żeby zobaczyć i zrozumieć pewne kwestie w życiu i zacząć je napracować. Takie gowno w moim życiu spowodowało, ze postanowiłem to zmienić i dzisiaj jestem lepszym człowiekiem. Trzymam kciuki za Ciebie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@Turkotka: celów nie mam. Aktualnie skupiam się na dostarczaniu sobie dopaminy w każdej mozliwej sytuacji poprzez o----------e się z przerwami na kołchoz bo za coś trzeba żyć
  • Odpowiedz
@Turkotka: Tak jest w przypadku Twojej żony ale dasz sobie radę staniesz na nogi i może poznasz kogoś przy kim pokonanie depresji będzie łatwiejsze albo stwierdzisz ze samemu łatwiej Ci to przychodzi
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Turkotka: nie mam żadnego odkąd znalazłem się w podobnej sytuacji co Ty. Żyje z dnia na dzień, byle przetrwać. Jedyny plus jest taki że wróciłem do formy ale jakim kosztem
  • Odpowiedz
@Turkotka: >Jakie macie cele w życiu?
Do końca października przeprowadzić się do UK i znaleźć tam przyzwoitą pracę.
Załapać się do końca 1 stopnia studiów na praktyki od Google (Google summer of Code)
Ukończyć studia tak blisko "straight A student" jak to możliwe.
Odłożyć z 40k£.
Zrobić master degree na jakieś uczelni w UK z top
  • Odpowiedz
@Turkotka: Nie wszystko naraz. Nie wiem na jakim etapie jesteś, czy się leczysz? Jeśli nie, ciśnie do psychologa. Później pewnie psychiatra. Piguły i terapia. Dasz rade, inni tez maja syf i można z tego wyjść. Nic się nie stanie z dnia na dzień ale małymi kroczkami.
  • Odpowiedz