Aktywne Wpisy
Cozwykopem +19

Lolenson1888 +84
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

#heheszki #humorobrazkowy #blackpill
źródło: comment_1622554643Xr9D8iJaiZG4YhvyEmSESk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@pokustnik: Super to słyszeć, ale zwykle okazuje się, że taki gość jak Ty ma 30 pare lat i nie wie jak wygląda obecnie wpływ internetu na młodzież. A, zapomniałem o najważniejszym. Pewnie
Kasę mam dopiero teraz, bo miałem pomysł na swoje życie. A z pierwszą dziewczyną byłem mając tyle cm co teraz, będąc w LO i mieszkając na strychu rozpadającego się domu w rodzinie w której często na chleb nie było. I mimo to mnie pokochała i była gotowa zrobić dla mnie
@pokustnik: Ciężko mi to sobie wyobrazić, siedzę tylko tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
szkoda, że faceci nie są tak wybredni jak kobiety i ruchają dosłownie każdego kaszalota. Nieważne czy waży 250kg, ma 1,20cm, nie ma rąk i nóg, jest ślepa, ma stwardnienie rozsiane czy kuźwa nie potrafi liczyć do dziesięciu, zawsze ktoś jest gotowy w to wsadzić. To niedobrze dla populacji, co wy spermiarze robicie z naszym gatunkiem
źródło: comment_16225609775Z27G1F6HRYSBEhvuBdTYF.jpg
Pobierz@rozpendzonyjerz: chyba zwariowałeś xD