Wpis z mikrobloga

Siemano siemano tiwi obesrano. Gdzies tam jade w podroz w Polske ale nie powiem wam gdzie bo boje sie, ze strace kolejne zabki. Menelica Iwonka jest razem ze mna. N----------y sie dzisiaj jak ksieciunio w pokoju motelowym ale wy tego nie zobaczycie, poniewaz ja oficjalnie nie pije. Moje oczo cipki to fikcja i nie zrobily mi sie od bombonienia olkoholu. No narazie frajerzy wysylacie donejty bo znowu bede musial mocz pic.
#kononowicz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil-tika: jaki pokój motelowy? Noc na promie, 4h po sklepach spożywczych i z powrotem. Taki plan podróży obstawiam nauczony doświadczeniem. Chociaż skoro to najpewniej Karlskrona to może i jakieś muzeum z zewnątrz pokaże.
  • Odpowiedz
@kamil-tika: Tym razem wziął Iwonkę i to ona będzie decydowała jakie produkty do zacnego testowania wybrać ze szwedzkich marketów a tanio nie jest. A Jaruś jak to Jaruś zamiast powiedzieć, że jedzie wspólnie z Iwonką, to dalej rżnie w zaparte i słowem nie wspomni o osobie towarzyszącej. Jak prawdziwy kawaler do wzięcia i samotny podróznik udaje, że nikogo z nim nie ma. Bo co by pomyślały jego wierne fanki i
  • Odpowiedz