U fizjo pogryzłem z bólu kozetkę, ale wazne, ze puściło u chodzić, dziś córke do przedszkola odprowadziłem i dało radę be z oporu na rowerze stacjonarnym 20 min popedałować
@Kasahara: zarzuce ot trochę. Generalnie zdrowia i szybkiego powrotu do dzwigania, ale tak obserwuje i powiedz mi, Ty masz tak duża nadwyżkę kaloryczną czy taki gen do zalewania się ? Nie tak dawno miałeś formę pod sopot a typowy trujbojaż wrócił
Bo dla mnie taki % BF jest optymalny. Najlepiej na nim się czuje i progresuje siłowo oraz mam najlepsze wyniki zdrowotne. U mnie lekki zarys kratki na brzuchu = problemy ze zdrowiem i okropne samopoczucie. Dodatkowo mam #!$%@? na sylwetkę od zawsze :P
@Kasahara: ale tak silny i długotrwały skurcz chyba nie jest niczym normalnym? Będziesz coś robił w tym temacie, nie wiem uzupełnienie jakiś witamin, zmiana ćwiczeń czy coś?
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Bo dla mnie taki % BF jest optymalny. Najlepiej na nim się czuje i progresuje siłowo oraz mam najlepsze wyniki zdrowotne. U mnie lekki zarys kratki na brzuchu = problemy ze zdrowiem i okropne samopoczucie. Dodatkowo mam #!$%@? na sylwetkę od zawsze :P
Komentarz usunięty przez autora