Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 429
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radziuxd: Otóż mój drogi kolego, może przespałeś ostatnie parę lat i nie jesteś na czacie z nowinkami, ale dzisiaj można większość rzeczy oglądać już legalnie w internecie, i nie trzeba mieć do tego telewizora xD.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Matti28: rozrywka jak rozrywka, mnie r---------a że wykopki tak srają na fame mma a jak jest jakaś Eurowizja albo hehe Robercik strzeli gola to już spam na wykopie XD
  • Odpowiedz
@Matti28: Ten portal od dluzszego czasu jest legowiskiem s----------a, propagandy, baitow i totalnej durnoty, więc nir ma co się dziwić. Wystarczy tylko spojrzeć na popularne tagi xD. Zawsze mnie bawi jak Ci sami ludzie smieja się z innych, ze coś oglądają itp, a potem sami siedzą i komentują jakis hotel paradise itd. Idiokracja XXIwieku
  • Odpowiedz
  • 1
@Matti28 Temat powtarzany od zawsze. Trzeba sobie zdać sprawę że mirko i wykop to nie jeden organizm. Są tu różni ludzie. Jedna grupa odzywa się w jednych tematach a inne grupy gdzie indziej. Mają różne poglądy i postawy. Jak chcesz coś rozliczać to rozliczaj poszczególne osoby a nie całość.
  • Odpowiedz
@radziuxd: Eurowizja była transmitowana w internecie na oficjalnym kanale youtube, a wiele dostawców telewizyjnych ma strony internetowe i aplikacje ze streamingiem gdzie klienci mogą oglądać kanały ze swojego pakietu.
  • Odpowiedz