Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 429
Jak to jest, że cały wykop podobno twierdzi, że nie ogląda tv, a mikro sasrane jest gównianą eurowizją i golem Lewandowskiego? Ile można wałkować takie tematy. To samo jest po gimbusiarskim famme mma, czy rolnik szuka żony. Żal patrzeć, że ludziom wystarczy rzucić taką "rozrywkę", a cieszyć się będą i komentować jak #!$%@?.

#gownowpis #patologiazewsi
źródło: comment_1621745548mcIeCT4bfUpdHhJwzknuo2.jpg
  • 81
@Titufe Tylko ten spam przechodzi wszelkie pojęcie. Żeby teraz znaleźć na Mirko coś ciekawego to trzeba przebić się przez tonę gówna w tym szambie, bo oczywiście nie potrafią naprawić gorących z ostatnich 6 godzin... Sam czasami dodam coś głupiego, ale dać gawiedzi kijek to będzie się podniecać i spuszczać nad nim, aż do znudzenia. Jutro już i tak nie będą o tym pamiętać i zajmą się kolejną "sensacją"
  • 64
@Matti28: Po przejrzeniu twoich wpisów stwierdzam, że twoim największym osiągnięciem jest posiadanej drugiej połówki i potomstwa. To chyba wszystko na co było cie stać, bo ciągle się tym chwalisz w swoich wpisach. Generalnie to 99% wykopków gówno obchodzi twoje życie prywatne i to co osiągnąłeś. Jaki to nie jesteś zajebisty, bo zamoczyłeś kija i spłodziłeś gówniaki. To chyba szczyt twoich możliwości. Chwalenie się tym na portalu że śmiesznymi obrazki jest co
  • 2
@Matti28: Nagła zmiana tematu, bo ktoś śmiał wyperswadować ci prawdę? Typowe dla małego słabego ludzika, który najwięcej ma do wypierdzenia w internecie, bo nikt nie chce go słuchać w realnym świecie, skoro #!$%@? takie farmazony. Akurat ty wiesz najlepiej jakie są moje zainteresowania i osiągnięcia. Śmieszą mnie tacy umysłowi impotenci twojego pokroju, którzy myślą, że znają mnie, lepiej niż ja siebie i stwierdzili to na podstawie kilku wpisów. Następnym razem zrób
@Wewnetrzny_Recenzent sam zacząłeś przeglądać moje wpisy i potrafiłeś stwierdzić, że jedynym moim osiągnięciem było zaruchanie i zrobienie dzieci, a teraz piszesz, że zmieniam temat? :] właśnie widać jakim umysłowym impotentem jesteś Ty, bo raczej sam nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a zarzucasz mi tak jak ja reszczcie, że piszą gówno. To się nazywa hipokryzja. Troszkę wyżej sam napisałem, że czasami napisze jakieś gówno, albo może cały czas i potrafię się do
  • 0
@Matti28: Bo się ciągle chwalisz czego to ty #!$%@? nie robisz z żoną w domu. Jakby to było coś czego inni poza tobą nigdy nie doświadczyli. Jeszcze robisz to na portalu że śmiesznymi obrazkami. Już raz wyłapałeś bana za swoje gównowpisy, jakie to ty masz zajebiste życie i gardzisz całą resztą tego portalu, bo nie spełniają twoich wymogów. Zaciśnij trochę zwieracze i nie puszczają takich brzydkich baków, bo nie robisz na
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@Matti28: już ci to wytłumaczę: na wykopie jest kilka tysięcy aktywnych użytkowników. Cześć z nich nie ogląda TV i mówi o tym głośno, część jest powiedzmy pośrodku - czasem coś obejrzy czasem nie - a część normalnie ogląda TV i lubi się dzielić uwagami z innymi użytkownikami.

Mam nadzieję, że teraz rozumiesz. Nie musisz dziękować za wytłumaczenie
cały wykop podobno twierdzi, że nie ogląda tv, a mikro sasrane jest gównianą eurowizją i golem Lewandowskiego?

@Matti28: No tak, przecież wykop to tylko trzy osoby xD
Odniósł się do tego że jak mowa o TV to niby nikt nie ogląda, a jak leci jakieś gówno to miliardy wpisów na żywo

@szymkov: "nie oglądanie tv" odnosi się raczej do nie oglądania zmanipulowanych programów informacyjnych made by tvp/tvn/inne gówno

eurowizja to najpopularniejsze wydarzenie muzyczne w roku w Europie a może i na świecie oglądane pewnie przez kilkadziesiąt/kilkaset milionów ludzi więc siłą rzeczy na wykopie też budzi zainteresowanie, analogicznie piłka
@rafxyz44: nie oglądanie TV odnosi się do nie oglądania TV. Natomiast nie oglądanie zmanipulowanych programów programow odnosi się do nie oglądania zmanipulowanych programów. Nie oceniam, mi nie przeszkadza że sobie jeden z drugim ogląda co chce, wolny wybór, nic mi do tego. Odnoszę się tylko do tego jak ja odebrałem wpis autora, a jak komentują to inni.
Ale po co kolejna gównoburza o ten sam temat?
Przypomina mi to kłótnie dzieci w przedszkolu
Niby dorośli ludzie, a jak dzieci, w kółko Macieju to samo, żyć bez tego nie umiecie?
@Matti28: Ale co ma oglądanie telewizji do gola Lewandowskiego? Ja nie oglądam tv, a mimo to, kupiłem jednorazowy dostęp żeby obejrzeć ten mecz, który przeszedł do historii. Myślę, że nawet jako człowiek ociekający sukcesem - chciałbym być częścią tego wydarzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Matti28: U mnie problem sie nie reprodukuje. Mam na czarno tagi zwiazane z piłko kopano, skokami na nartach, jakimis tam MDMA czy #!$%@?. Teraz jeszcze erowizja dołaczyla i git. Polecam te rozwiazanie