Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 429
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matti28: Wlasnie zaatakowales elitarnych uzytkownikow internetu, zostaniesz zjedzony brachu. Regularnie minimum 2 razy w tygodniu są puste gorąco bo jest jakiś pato content dla plebsu. I nie, ja nie mam wysbulimowanego gustu, przez co widząc czym się ludzie jarają tym bardziej chce mi się rzygać.
  • Odpowiedz
@Matti28: Ale co ma oglądanie telewizji do gola Lewandowskiego? Ja nie oglądam tv, a mimo to, kupiłem jednorazowy dostęp żeby obejrzeć ten mecz, który przeszedł do historii. Myślę, że nawet jako człowiek ociekający sukcesem - chciałbym być częścią tego wydarzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Matti28: Na powiedzmy 1000 użytkowników 500 mówi, że gardzi telewizją, a drugie 500 na bieżąco śledzi różne programy. I te dwie grupy będą plusować swoje wpisy. Naprawdę sądziłeś, że Wykop jest jednomyślny? xD
  • Odpowiedz
@Matti28: No ja też nie oglądam telewizji, ale jak się jakieś ciekawe wydarzenie w niej dzieje, to mam na przekór go nie obejrzeć? To już do końca życia nie mogę nic w telewizji obejrzeć bo kiedyś powiedziałem że jej nie oglądam(co jest prawdą)? xD
  • Odpowiedz