Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 429
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matti28: ludzie sa rozgrywani medialnie w sposob niewyobrazalny przez co ciezki do zaakceptowania. Oddzielenie teatru od prawdy sie zaciera coraz bardziej (ciezko jednak wymienic konkretna grupe spoleczna ktora w tym przoduje)
  • Odpowiedz
  • 48
@Titufe Tylko ten spam przechodzi wszelkie pojęcie. Żeby teraz znaleźć na Mirko coś ciekawego to trzeba przebić się przez tonę gówna w tym szambie, bo oczywiście nie potrafią naprawić gorących z ostatnich 6 godzin... Sam czasami dodam coś głupiego, ale dać gawiedzi kijek to będzie się podniecać i spuszczać nad nim, aż do znudzenia. Jutro już i tak nie będą o tym pamiętać i zajmą się kolejną "sensacją"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Matti28: Nagła zmiana tematu, bo ktoś śmiał wyperswadować ci prawdę? Typowe dla małego słabego ludzika, który najwięcej ma do wypierdzenia w internecie, bo nikt nie chce go słuchać w realnym świecie, skoro p------i takie farmazony. Akurat ty wiesz najlepiej jakie są moje zainteresowania i osiągnięcia. Śmieszą mnie tacy umysłowi impotenci twojego pokroju, którzy myślą, że znają mnie, lepiej niż ja siebie i stwierdzili to na podstawie kilku wpisów. Następnym razem
  • Odpowiedz