155 kg BP 302 kg fail - krzywo ust alem; wszystko się posypało - głębokość, napięcie a sztanga rozcięła mi palec, krew trysnęła ostro; szpital i szycie głębokie rozcięcie przez całą długość kciuka w pionie . Kości całe, ścięgna stałe. Za 10 dni zdjęcie szwów
@biamiVajs: na bardzo nietypowej wysokosci #!$%@?ąłem z wysoka z braku równowagi, nie ma pretensji do nikogo. Najwiecej mojej winy, bumpery bo nie było balastu jeszcze bardziej mnie zrotowały + krzywo ustałem + za nisko piny. Najwiećej #!$%@?łem ja
@biamiVajs: rozumiem; po prostu mało doświadczenia - naprawdę nie mogę mieć pretensji. Zawsze należy liczyć na siebie, mogłem znacznie ograniczyć ryzyko tego co się stało i sam pomyśleć więcej - zamiast kogoś obwiniać zabezpieczę się lepiej na przyszłość. Fajnie też koledzy mi pomogli załatwić dalej wszystko; ważne, że skończyło się tylko na rozcięciu skóry.
@Kasahara: Szkoda palucha bo teraz trzeba sobie w głowie ogarnac zeby sie nim nie przejmowac, a rekordzik pęknie i tak. Wczesniejsze 300 wygladało spoko i jest zapas
@Kasahara: Ale kości cale. Tak to zdejmiesz szwy i cisniesz dalej, a przy złamaniu byś ten okres rehabilitacji miał wydłużony. Nie fajnie się zrobiło, szkoda, ale wrócisz silniejszy ( ͡°͜ʖ͡°)
No i okazało się że prowokatorzy z wczoraj to policjanci, Tusk wrócił do władzy to wróciły stare metody na radzenie sobie z protestami, witamy w uśmiechniętej Polsce. #protest #polityka #sejm #rolnictwo #neuropa #policja
302 kg fail - krzywo ust alem; wszystko się posypało - głębokość, napięcie a sztanga rozcięła mi palec, krew trysnęła ostro; szpital i szycie głębokie rozcięcie przez całą długość kciuka w pionie . Kości całe, ścięgna stałe. Za 10 dni zdjęcie szwów
MC z oczywistych powodów nie sprawdziłem
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout