Aktywne Wpisy
Nurbon +491
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Komentarz usunięty przez autora
@wilku88: w sumie słuszna idea. Jeśli dalej coś będą robić, to tag sie pojawi.
Z sondaży tego wynika, że działanie Lewicy poparło 65% badanych, gdzie cały elektorat PIS i Lewicy to około 45%. Oznacza to, że co najmniej 20% wyraziło aprobatę nie ze względu na przynależność plemienną albo pomimo niej. Źle oceniło działanie Lewicy 15%, czyli mniej, niż wynosi elektorat
Komentarz usunięty przez autora
Nie dość, że PiSowskie psy to jeszcze zasrani hipokryci.
źródło: comment_1620389917Ux4Mc7X3vthP1t4vl2sX0N.jpg
PobierzDosłownie jakbym czytał kuców, robiących fikoły w obronie Ksysia Bosaka i jego debilnych wpisów na Twitterze. Kolejny dowód na to, że ze razem = konfa, tylko po przeciwnej stronie kompasu politycznego.
Reszta jak widać sumiennie przygotowuje sobie referencje do zarządu Orlenu. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Tywin_Lannister: brzmisz jak kuc broniący Krula.
@Tom_Ja: ty też brzmisz jak kuc broniący Krula
@fujiyama: Będę szkalować każdego w rządzie pis, mając w poważaniu czy jest z lewicy czy prawicy.
NIEEE ON TYLKO TROLLUJE JAK NA POWAZNEGO POLITYKA PRZYSTALO, A KARAKANOWI ZROBIL DOBRZE TEZ W RAMACH TROLLINGU!!!11!1
źródło: comment_1620391478piuYXo4yCbHM3NiVhKlZ1X.jpg
Pobierzźródło: comment_1620391887dk7KIgjy3tEydhCGG0WQe2.jpg
Pobierz