Wpis z mikrobloga

Zandbera i #razem p---b**** do reszty. To już jest otwarte plucie w twarz wszystkich #lewica którzy występowali przeciwko temu bandyckiemu nierządowi. Niech najlepiej idzie jeszcze posprzątać Obajtkowi w czynie socjalnym jeden z pałaców.

Nie - to nie fejk

#neuropa #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazpisu #raklem #4konserwy #polska #ruchosmiugwiazd #strajkkobiet #polityka
grubson234567 - Zandbera i #razem p---b**** do reszty. To już jest otwarte plucie w t...

źródło: comment_1620378604p3JY0lnxPLvR07dIMq2SjS.jpg

Pobierz
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@graf_zero: Sondaże i badania społeczne wskazują wyraźnie na to, że internetowa bańka twitterowa nie ma znaczenia, więc myślę, że przeceniasz potencjalne negatywne skutki tego postu.

Poza tym - koniec końców - to tylko zdjęcie na stacji, na której z pewnością wielokrotnie tankowali nawet najwięksi anty-pisowcy lub tankują gdy nie mają innego wyboru :)
  • Odpowiedz
jezu, Razemki trollują, wszyscy się śmieją, tylko libki złapały baita i się pultają xD

@Tom_Ja: no dokładnie to głosowanie i jego wynik to przecież trolling ( ͡° ͜ʖ ͡°) bratanie z pisem i głosowanie ramie w ramie to dla beki xD ale beka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sondaże i badania społeczne wskazują wyraźnie na to, że internetowa bańka twitterowa nie ma znaczenia, więc myślę, że przeceniasz potencjalne negatywne skutki tego wpisu.

@Tywin_Lannister:

Masz rację - świat politycznego twittera to bańka - dość toksyczna swoją
  • Odpowiedz
jezu, Razemki trollują, wszyscy się śmieją, tylko libki złapały baita i się pultają xD

@Tom_Ja: No tak, z tym podkładaniem się PiSowi już szósty rok to tylko UDAWALI debili...
  • Odpowiedz