Aktywne Wpisy

Maudee +53
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

Fundy się powoli wycofują, a ta cena wydaje się być naprawdę okazyjna jeśli Putin nic nie odwali.
Na rynku surowców rolnych dzieje się jakieś szaleństwo, a tutaj cisza pomimo świetnych fundamentów. Mam ochotę wpakować się w to większością moich giełdowych oszczędności.
#gielda #gpw #kernelholding
tak w ogóle Astarta i IMC będą wypłacać dywidendę latem. Jeszcze nie jest to przyklepane ale już można się ustawiać. Na Astarcie 0.5 Euro na akcje.
Kernel coś zamula od dłuższego czasu ale też może wystrzelić.
BTW. skąd wiesz że fundy się wycofują?
@Vateusz23
@psposki ja tez team Astarta i IMC. Mialem kernel przez kilka miesiecy ale to straszny slon ktory ma male wahania cenowe. Na wczesniej wspomnianych zrobilem juz duzo wiecej niz mrozenie kasy w kernelu