Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +885
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
tentin_quarantino +257
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Mam możliwość w dniu dzisiejszym zapisu. Jednak mam cały czas mętlik w głowie - moje stanowisko jest raczej takie - poczekam może w przyszłości.
Nie jestem przeciw, nie jestem entuzjastą ponieważ nie znam się na tym. W mojej okolicy bez problemu za kilka dni mogę zapisać się na Pfizera lub Modernę, bo chyba takie o ile już bałbym pod uwagę.
Dzwoni mama że sąsiad po szczepieniu 2 dni zmarł, ktoś tam wieś dalej też. Kurde 35lat niby zdrowy jestem, lecz obawy jakieś mam.
Czy jest w stanie ktoś merytorycznie przedstawić swoje stanowisko? Za lub przeciw. Czytałem trochę tag ale przeważnie ludzie toczą wojenki jak xbox vs ps.
#szczepienia #szczepionka
nie można więc ich nazywać szczepionkami bo nie wyczerpują podstawowej słownikowej definicji
@Pangia wyżej definicja, którego punktu nie spełnia? Czym się różni od innych szczepionek? Szczepionka na świnkę ma poniżej 90% skuteczności, a wciąż jest obowiązkowa.
@Pimenista nie rozumiem do czego pijesz. Moim zdaniem wszystkie szczepionki powinny być dobrowolne, mimo to szczepię się na covid.
Szczepic sie nie kombinuj. zaszczepilo sie juz w #!$%@? ludzi na swiecie w tym w samej Polsce 10 mln dawek podalli wiec musza byc tego typu anegdotyczne przypadki… ludzie umieraja nie tylko na covid.
Bardzo fajny byl dzisiaj w nocy John Oliver o szczepionkach - polecam
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Pimenista: ahahaha #!$%@? pożyteczny idiota bo wiedze czerpie z badań a nie z wykopu xD
@Pimenista: to może warto poszukać opracowań NAUKOWYCH NOP na podstawie podanych milionów dawek zamist opierać swoją wiedze na ulotkach z zeszłego roku kiedy podano ich 10k? Ale na co to komu, lepiej zwyzywać innych od pożytecznych
Komentarz usunięty przez moderatora